פסטיבל מטבחי השף מגיע לבאר שבע!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('242e5d49-c1cb-4abb-83a4-8ccad63c3a2b','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,33042,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('242e5d49-c1cb-4abb-83a4-8ccad63c3a2b','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,33042,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('242e5d49-c1cb-4abb-83a4-8ccad63c3a2b','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,33042,'Image','');},7]]);})

כוכבי "משחקי השף" מגיעים לבאר שבע לשלושה ימים שלא תרצו לפספס! השפים יבשלו תפריט ספיישלים במסעדות קבוצת קמפאי בחגיגה קולינרית ייחודית! איפה ומתי? כל הפרטים בכתבה >>>

עקבתם אחריהם עונה שלמה על המסך, ניסיתם להכין בבית את המנות הייחודיות שהם בישלו ובעיקר נהניתם לצפות בהם בפעולה במטבח! יהונתן שרביט, אביתר מלכה, איתי מסלובטי ותומס זוהר יתארחו במסעדות - קמפאי, קפאסה, הספריה וכפרה. כוכבי "משחקי השף" חוזרים לבאר שבע והפעם כוכבי העונה הנוכחית אשר ילהטטו תפריט ספיישל בימים שני, שלישי ורביעי 11-13/10/21, החל מהשעה 18:00.

 

כפרה בר תארח את תומס זוהר–. בעלים של קייטרינג טוקאי  - קייטרינג תאילנדי עילי לאירועי פרטיים וקו תאי פופ אפ המשלוחים התאילנדי הפופולרי.

הספיישלים של תומס:

יאם פלא ממאונג - סשימי טונה, מנגו בוסר, קשיו, למון גראס, נאם ג'ים סיפוד, עשבים ארומטיים.

יאם וואן-סן - אטריות שעועית, קלמרי חלוט, עגבניות, סלרי, למון גראס, כוסברה, קריספי שום.

גאי גולה - פרגית על שיפוד, קארי דרומי, חלב קוקוס, ליים, בזיל תאי.

פלא טוד מאקאם - קונכיות אייסברג, אטריות אורז, לברק בטמפורה, בזיל תאי, רוטב תמרינד צ'ילי.

סווא רונג-היי - שייטל, רוטב צדפות, סויה כהה, סוכר דקלים, כפיר ליים, רוטב 'נאם ג'ים ג'או.

גאנג פאננג - קארי פאננג, שרימפס ארגנטינאי, חציל תאילנדי, בוטנים, בזיל תאי, חלב קוקוס.

 

 

מסעדת קפאסה תארח את אביתר מלכה –.אביתר הוביל בעבר את המטבחים של הסלון וצפון אברקסס. אביתר מפעיל ויוצר בקייטרינג אישי יחד עם השף יהונתן שרביט. השניים עובדים בימים אלו על פרויקט חדש נוסף לקייטרינג.

 הספיישלים של אביתר:

סשימי דג ים אחו בלאנקו סלסה מלפפונים ושאלוט.
ברוסקטה של דגי ים צרובים מתובלים בתחמיץ עשבי תיבול על מטבוחה חמימה ופיקנטית. 
סיגאר של דג ים קונפי בצלים ומרווה ואיולי ליים.
בייבי קישואים צלויים בטאבון בשמן זית על יוגורט עשבים ,סומק ושקדים קצוצים.
מסבחה של אפונה , סלט תרד חם ופיתה מבצק יוגורט.
סינטה צרובה על כרישה נמסה , קריספי האש בראונס וז'ו.

 נבחרת פסטיבל מטבחי השף בבאר שבע. צילום אנטולי קריניצקי

מסעדת הספריה –תארח את איתי מסלובטי –. שף ושותף ב"לולי" של קבוצת נוקס בת"א.

הספיישלים של איתי:

בוראטה, עגבניות מגי בשלות, חלפיניו, בצל ירוק, סומק, שמן זית ישראלי.

הום פרייז ניו יורק, תפוח אדמה באטר, בייקון טלה, סרירצה מעושנת. סרירצה.. זה מילה נכונה

טרטר שייטל, חרדל דיז׳ון, קורנישון, ביצת שליו, טוסטונים.

קורנ-וויץ', פרוסות חמות של קורנדביף, כרוב כבוש, רוטב טרטר, גבינת גאודה מותכת, אייסברג.

לה המבורגר אנטריקוט, גבינת בושה, בצל מקורמל, רוטב דמי גלאס ויין אדום, ארוגולה.

קולונל הספריה, קריספי ציקן מושרה באטר מילק, תערובת תבלינים סודית, לחמניית בריוש, אייסברג, איולי לימונים.

 

מסעדת קמפאי תארח את יהונתן שרביט –. יהונתן שלמד ועבד במילאנו איטליה, מלבורן אוסטרליה והוביל ופתח מספר מסעדות בישראל מפעיל ויוצר בימים אלו בקייטרינג אישי יחד עם השף אביתר מלכה. השניים עובדים בימים אלו על פרויקט חדש נוסף לקייטרינג.

הספיישלים של יהונתן:

סמוסה קלאסית -כיסונים מטוגנים במילוי תפוחי אדמה ועלי קארי מוגשים עם צ׳אטני נענע וצ׳אטני קוקוס .

טיקה מסאלה-שיפוד פרגית ביוגורט ותערובת תבלינים מסורתית מוגש על צ׳אפטי בעבודת יד , בצלים מוחמצים וכוסברה .

פאלאק פניר - גבינה חלב בקר תוצרת בית על תבשיל תרד ,זרעי כוסברה ,זרעי כמון וחלב קוקוס

צלע טלה-בתערובת תבלינים - ״באטר ציקן ״ מוקצף ,חמאה מזוקקת,טרין של תפוחי אדמה ותרד.

פילה בר ים - בקראסט תבלינים וסמולינה , רוטב קארי קורמה וקשיו , מוגש עם סלט פרחי כרובית מושחמים .

אורז ביריאני - אסאדו מפורק בבישול ארוך , ירקות שורש , אורז בסמאטי בתיבול מסורתי עטוף בצק פריך.

 

לפרטים נוספים, תפריטים והזמנת שולחן- לחצו כאן

כפרה - טאפאס בר, רחוב סמילנסקי 25, באר שבע, טלפון: 08-6654854

מסעדת קפאסה, רחוב חיל ההנדסה 1, מתחם ביג, באר שבע. טלפון : 08-6655122

מסעדת הספריה, רחוב נפחא 25, באר שבע. טלפון : 08-6655120

מסעדת קמפאי, רחוב חיל ההנדסה1, מתחם ביג, באר שבע. טלפון : 08-6655999

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ddfd8598-fe88-49c2-baa6-2d028a2a84c4','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,33044,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('ddfd8598-fe88-49c2-baa6-2d028a2a84c4','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,33044,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('ddfd8598-fe88-49c2-baa6-2d028a2a84c4','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,33044,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה