אומנות פוגשת סושי ואוכל יפני במסעדת קמפאי בבאר שבע

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('707fdd09-eff0-4e76-b96e-f23b08b0bb6f','/dyncontent/2024/9/15/c202a6d5-5805-4866-8db8-bcf9caca5af9.jpg',18347,'גודמן 0924 אייטם',525,78,true,33042,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('707fdd09-eff0-4e76-b96e-f23b08b0bb6f','/dyncontent/2024/10/13/2346d53b-46dd-4de0-950d-b147052409e2.jpg',18575,'מול 7 1024 אייטם',525,78,true,33042,'Image','');},7]]);})

ממש בעוד שבוע: אומנות פוגשת סושי ואוכל יפני במסעדת קמפאי המיתולוגית בבאר שבע. כל הפרטים

קרדיט - קמפאי

מסעדת קמפאי, המובילה הקולינארית בבאר שבע מקיימת מידי שנה פסטיבל יפני המסורתי והפעם בסימן מפגש בין אומנות לאוכל יפני וסושי . הפסטיבל יערך בימים שני עד חמישי 22-25/7  בכל יום החל מהשעה 18:00.

במסגרת הפסטיבל יגיש השף דרור שושן, ממובילי הקולינאריה האסייתית בישראל, מנות מעוררות השראה בטעמן ובהצגתן על גבי הצלחת. לצד מנות אילו יוצע לקהל המבקרים בפסטיבל קוקטיילים ומשקאות עם אוריינטציה לעולם היפני.

במעטפת החווייתית,  קמפאי תעטוף את הסועדים באווירה אוטנטית כאשר החל מלובי הכניסה יתקבלו הבאים בתמונות ומייצגי אומנות יפנית, כך גם בתוככי המסעדה. כמו כן יוזמנו לטעימת הקוקטיילים שיוגשו במהלך הפסטיבל.

בתפריט:

  • נגיטורו רול -רול במילוי טורו טונה קצוץ עם מלפפון, עירית עטוף טונה אדומה, טרטר אבוקדו בקרם וואסבי וטוביקו שחור.
  • טרטר טונה אדומה - טונה אדומה קצוצה עם בצל, עירית, דייקון מוחמץ, ברוטב שירודאשי, ג'ינג'ר וגרידת יוזו.מוגש עם טוויל אצות פריכות.
  • שישיטו רול - רול במילוי סלמון, טונה עם אספרגוס ובצל ירוק עטוף בילוטייל ואבוקדו עם סלסה של שישיטו שרוף, רוטב יוזו - חלפיניו.
  • Vegan  - רול במילוי טופו במרינדת סויה ושמן סומסום, שיטאקה, אספרגוס ובצל ירוק, עטוף באבוקדו, רוטב מיסו וסומסום קלוי.
  • סלמון סוראי - רול במילוי אספרגוס, אבוקדו, מלפפון,עם טופינג של טרטר סלמון ברוטב צ'ילי, יוזו, עירית וטוביקו שחור.
  • סשימי סלמון - סשימי סלמון אטלנטי צרוב קלות בשמן סומסום לוהט, סלסת בצל ושישיטו, סויה קוג'י, קריספי שאלוטס, מלח ים וזילוף שמן קורונייקי.
  • נגימה - שיפודי ירך עוף וכרישה צעירה, גלייז  צ'ילי מותסס, סויה ושמן סומסום, מוגש עם תפוחי אדמה ראטה ובטטה צלויים בגריל פחמים.
  • רובאטה סלמון - שיפודי סלמון במרינדת סאקיו-מיסו  מושחמים בגריל פחמים עם בטטות צלויות ובצל ירוק.
  • יאקיניקו - סטייק אנטריקוט בלאק אנגוס צלוי על פחמים עם רוטב טארה סומסום, בצל ירוק ותפ''א ראטה.

מסעדת קמפאי – רחוב חיל ההנדסה 1, באר שבע. kampai.co.il

טלפון - 08-665-5999.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('63206be7-cb10-4aa3-a76c-d9257959a6aa','/dyncontent/2024/10/13/2346d53b-46dd-4de0-950d-b147052409e2.jpg',18575,'מול 7 1024 אייטם',525,78,false,33044,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה