עוברים הלאה - והפעם קבלו את הקריירה החדשה של אורן אדרי
$(function(){setImageBanner('baee9f62-3154-4574-a2ad-91c78254975a','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,false,33743,'Image','');})
לחיי התחלות חדשות: שמחים לבשר על תחילת פרויקט חדש של התחדשות לקראת חג ראש השנה, הבא עלינו לטובה, ואמן בלי קורונה ושאר מוטציות מעיקות, שכולו שינוי קריירה באמצע החיים, כדי לתת לכם חיזוק או פוש רצוני באם גם אתם חשבתם באותו כיוון ולא העזתם. החלטנו לחפש את האנשים שהחליטו לשנות קריירה או מקצוע שהיה בשגרת חייהם המבורכת והחליטו, לאחר תהליך של השלמה והחלטה - לקום ולשנות עם כל הפחדים ולעשות מה שחלמו ומה שלדעתם יעשה להם טוב יותר, כי חיים פעם אחת, כבר הבנו. קבלו הפעם את אורן אדרי מבאר שבע, זמר ויוצר, שהחליט לשנות כיוון והשבוע הוא פותח את מסעדת הדיינרס האמריקאית "hot dog - הנקניקייה המטריפה"
קצת רקע: אבא של אורן, רפי אדרי, עבד בתעשייה אוירית כל חייו וניגן בצעירותו בלהקת הצלילים הבארשבעית. אחיו התאום משה ניגן יחד איתו והופיעו תחת השם צמד ההדרים. אחיו משה כתב להיטים מוכרים כגון ׳את׳ של להקת סהרה (שמעון בוסקילה) ועוד שירים לזמר הים תיכוני (אלי לוזון, אייל גולן) " אבא שלי ואחיו התאום מוסיקאים מעולים. בשנות השבעים והשמונים הם הופיעו עם כולם.: יהודית רביץ, שלמה גרוניך, מתי כספי שגם הפיק את אחד השירים של אבא שלי". מה המקצוע שהיה לי לפני: זמר, יוצר.
חוויה שזוכר מאותה תקופה: "אני מופיע על במות מגיל 9 (פסטיבלי ילדים של המפיק יגאל פלג) וזכיתי בחלק מהפסטיבלים. בגיל 15 אני מתחיל לכתוב שירים, כל יום שניים לפחות. אני מופיע עם חבר׳ה מהתיכון ומחמם את ״איפה הילד״ שהיו הלהיט החם בזמנו. בגיל 20 אני משתתף עם שיר שלי בפסטיבל צעיר במול הראשון אי פעם בבאר שבע ואבייתר בנאי ואסף אמדורסקי בוחרים בי למקום הראשון :) ההחלטה לשנות: הוצאתי אלבום אינדי דרך אתר בנדקאמפ, לא קידמתי אותו לרדיו כי שיניתי כיוון בחיים באותה תקופה ושמתי דגש על יצירת קריירה עסקית שהצריכה ממני את מלוא המשאבים הנפשיים הפיננסיים והפיזיים". שינוי קריירה: בגדול אני מאמין שאם ממש הייתי רוצה את זה זה גם היה קורה פשוט לא רציתי את זה מספיק.קשה להיות זמר בארץ ומאוד קשה לחיות ממוסיקה בארץ, זאת גם הסיבה העיקרית שפיתחתי קריירה עסקית במקביל לאהבה למוסיקה" למה מסעדנות: יש לי חבר טוב שבגיל 19 הקים משו דומה ומאוד הצליח לו. מאוד קסם לי הקונספט הזה של אוכל קליל ואיכותי (הכל אצלנו נטו בשר ללא חומרים משמרים) ולאחרונה, לאחר עשר שנים שאני מנהל את עסקיי באינטרנט בלבד, החלטתי לפתוח סניף ראשון מתוך רשת שתתפתח בדרום ותיתן חוויה חדשה שאין בדרום (10 סוגי נקניקיות בשר קצבים) בבאר שבע ביחד עם עוד חבר". לא מפחיד אחרי שנת קורונה? ממש לא, אני איש של חריצות, עבודה ותוצאות, ואני בדעה שאם יש לך מוצר טוב, שירות wow ואמונה בעצמך אז הכל יהיה בסדר גמור ואלוהים עם המכחול משלים לנו את התמונה. יש עוד סיכוי שתחזור לשירה? יש מחשבה על אלבום שני, התחלנו לדבר על זה בינינו (אני ורגב המתופף).
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d9980848-01bf-434f-96a1-f437f088263e','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,33745,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d9980848-01bf-434f-96a1-f437f088263e','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,33745,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|