מה משותף לאשת קולינריה, צורף וצלמת חברתית באר שבעים?
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f2f6eb7b-e946-4ddf-9160-98d1c8f1d259','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,33743,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f2f6eb7b-e946-4ddf-9160-98d1c8f1d259','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,33743,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f2f6eb7b-e946-4ddf-9160-98d1c8f1d259','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,33743,'Image','');},7]]);})
כולם השתתפו היום, חרף הלילה הלבן והמתוח, בהכשרת התיירות בנושא אירוח ביתי שקיימה מינהלת העיר העתיקה והתיירות במרכז הצעירים בעיר העתיקה. אנשי התיירות המקומיים הגיעו, חלקם בליווי ילדיהם בשל הפסקת הלימודים היום, ונהנו מהכשרה מקצועית של איש התיירות איקא צ'יפמן, מומחה בתיירות חברתית מטעם משרד התיירות
להכשרה הגיעו אנשי קולינריה, צורפים, ציירים ואנשים בעלי עסקים חברתיים שמעוניינים לארח בביתם קבוצות מטיילים שמגיעים לבאר שבע. מטרת ההכשרה הייתה לתת למשתתפים כלים לגיבוש המוצר התיירותי, יצירת שיתופי פעולה וקידום דרכי השיווק של העסק. צוות מינהלת העיר העתיקה הודה למשתתפים שהגיעו למרות המצב ובישר כי בעקבות ההצלחה יתקיימו סדנאות והכשרות נוספות. משתתפי ההכשרה ציינו שהאווירה הייתה מצוינת והתוכן היה מהנה, מעשיר ומעניין.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('753c5973-b8fb-4200-8196-6b4de4c53f09','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,33745,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('753c5973-b8fb-4200-8196-6b4de4c53f09','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,33745,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|