$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('bdc0fe73-d717-4c07-b56f-e917e8b31a56','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('bdc0fe73-d717-4c07-b56f-e917e8b31a56','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43241,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('bdc0fe73-d717-4c07-b56f-e917e8b31a56','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15]]);})
בישול באמצעות מיקרוגל מהווה דרך קלה ומהירה להכין מנות טעימות. 4 מתכונים לבישול במיקרוגל עוזרים לילדים לגלות עצמאות במטבח מבלי להסתכן בהפעלת הכיריים והתנור.
המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka
חומרים: תפוח אדמה גדול גבינה צהובה מגוררת
הוראות הכנה: שוטפים ומייבשים את תפוח האדמה. מניחים את תפוח האדמה בקערת זכוכית ומכסים בניילון נצמד ידידותי למיקרוגל. מחוררים את הניילון באמצעות סכין/מזלג. מבשלים במשך כמה דקות במיקרוגל עד לריכוך (בערך 10-7 דקות). חוצים את החלק העליון של תפוח האדמה. מניחים גבינה מגוררת בתוך תפוח האדמה ומכניסים למיקרוגל כדי לצלות את הגבינה, למשך 7 דקות.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('44015129-f6da-430d-937a-202d2f6b6cfa','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('44015129-f6da-430d-937a-202d2f6b6cfa','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43243,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('44015129-f6da-430d-937a-202d2f6b6cfa','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|