שבועות ושבעות: העוגת מוס גבינה של נילי פחימה ונועה עליון ששברה את הרשת

$(function(){setImageBanner('ee72db36-b8d5-4c44-8262-9b57c0dabcad','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,false,43241,'Image','');})

קחו דף ועט ותכתבו מהר: לכבוד חג השבועות הקרב ובא, מגישים לכם באהבה מתכון של עוגת גבינה קרה עם קולי פירות שהכינו נילי פחימה ונועה עליון ממלכת השף בבאר שבע. אנחנו טעמנו ונהננו. עכשיו תורכם.

צילום: פרטי

צילום: פרטי

במוצאי שבת כולנו נאכל הרבה גבינות או כל מה שמשמע מהן. נתחיל בקיש, נעבור לרביולי, לזניה ופיצות, ובסוף נעבור לקינוח או כמה. אז החלטנו לשדרג לכם את המתוק עם רעיון להכנת קינוח שמכינות שתי החברות הקונדיטוריות, נילי פחימה ונועה עליון ממכללת השף בבאר שבע, שמגישות לכם את המתכון, התהליך והתוצאה. ותשכחו מדיאטה.

מתחיל חלקעוברים לקולי פירותמקשטים בקרם דה לקרם

וזוללים

צילום: פרטי

המתכון:

לתחתית עוגיות: 200 גרם לוטוס

65 גרם חמאה מומסת

לספוג ג'לטין (לתערובת הגבינה)

12 גרם ג'לטין

50 גרם מים

לתערובת הגבינה:

300 מ"ל שמנת מתוקה

200 גרם שמנת חמוצה

300 גרם גבינה לבנה 9 אחוז

להקצפת ביצים:

6 חלמונים

 3 גרם תמצית וניל

150 גרם סוכר

70 גרם מים

אופן ההכנה:

1.טוחנים את העוגיות הלוטוס למצב פירורים, במקביל ממיסים חמאה במקרוגל ומערבבים היטב ביחד עם העוגיות.
לוקחים רינג, משטחים שכבה בתחתית ומהדקים טוב. חשוב מאו .
מכניסים לאפייה של 170מעלות - 8 דקות .
מצננים היטב ומניחים מסביב לרינג שקף.
2. מכינים ספוג בג'לטין לתערובת הגבינה.
3. מקציפים את השמנת עד למצב של רכות ומניחים בצד.
4. עושים הפרדת ביצים, לוקחים את החלמון ומערבבים עם מחצית הסוכר.
לאחר ערבוב קל נעביר את הקערה לחימום בן מארי על הגז (סיר עם מים חמים והקערה מעל של הביצים)
מקציפים
לאחר מכן, את התערובת במיקסר  ממשיכים עד למצב של רכות כמו יוגרט ושינוי לצבע בהיר של הביצים.
5. מערבבים את הגבינה הלבנה עם השמנת חמוצה, מוסיפים תמצית וניל,
קצת מיץ וגרידת לימון לתערובת ומערבבים היטב.
6. לוקחים את הג'לטין, ממיסים מעט במיקרוגל למצב נוזלי.
מוסיפים 2 כפות מהתערובת של הגבינה ומערבבים.
שופכים הכל לתערובת כולה של הגבינה.
מוסיפים את השמנת שהקצפנו לתערובת של הגבינה, ורק בסוף מוסיפים את תערובת של הביצים המוקצפים ומקפלים הכל יחד .  
לאחר שהכל מעורבב היטב, יוצקים לתוך הרינג ומקפיאים למשך שעתיים ולאחר מכן מוצאים מהמקפיא.
אפשר לעשות קישוט עם סירופ קולי פירות כמו במתכון שמצורף לכם
או אפשרות נוספת לקישוט זה עם פירורים של עוגיות לוטוס מעל.
בהצלחה לכולם.
חג שבועות שמח מנילי פחימה.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('08e1f218-507f-4f12-bd84-b39879b4a8c1','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('08e1f218-507f-4f12-bd84-b39879b4a8c1','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה