קדירת עוף בסויה בשילוב דבש, חרדל, תפו״א ופטריות

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6e931418-c269-465d-9d99-4b3dc4841992','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('6e931418-c269-465d-9d99-4b3dc4841992','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

המתכון קל להכנה ומתאים כמנה עיקרית באדיבות המותג הקולינארי מאסטר שף

מאסטר שף

מצרכים:

6 נתחי פרגיות עוף (ירכי עוף ללא עור ועצמות)

מלח ופלפל

6 כפות רוטב סויה מאסטר שף

6 כפות יין לבן

3 כפות דבש

1 כף חרדל מאסטר שף

4 שיני שום כתושות

כפית שמן שומשום מאסטר שף

2 כפות שמן

חצי קילו תפוחי אדמה קטנים, מבושלים

12 בצלים קטנטנים (פנינה) או שאלוטס

סלסלת פטריות שמפיניון

 

הוראות הכנה:

  • מניחים את הפרגיות בקערה רחבה, מתבלים במלח ופלפל.
  • מוסיפים לתוך הקערה סויה, יין, דבש, חרדל, שום ושמן שומשום ומערבבים היטב.
  • מכסים ומניחים לנתחי העוף לספוג את התיבול לפחות חצי שעה.
  • מחממים תנור ל-220 מעלות.
  • מסדרים בתבנית בינונית תפוחי אדמה, בצלים ופטריות וביניהם את נתחי העוף
  • יוצקים מעל שמן זית
  • צולים 20 דקות, הופכים את העוף וצולים 20 דקות נוספות. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת יין או מים.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('5bf68089-345a-4494-8a90-17b3c8faf1bf','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה