פיצה לבנה עם פטריות, צ'ילי ורוטב שמנת

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a75f1e7c-a8ff-4e81-897c-1924d6a24c06','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a75f1e7c-a8ff-4e81-897c-1924d6a24c06','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('a75f1e7c-a8ff-4e81-897c-1924d6a24c06','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43241,'Image','');},12]]);})

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה מתכון לפיצה לבנה, חגיגית ומיוחדת, עם רוטב שמנת ופטריות עשיר, פרוסות צ'ילי ופטריות. השימוש במתכון בקמח לפיצה ורוטב שמנת ופטריות של "פסטה ריקו", הוא קל הכנה וניתן להכין יחד עם הילדים וליהנות מארוחה משפחתית עשירה וטעימה.

צילום נמרוד סונדרס

מצרכים (ל- 2 פיצות בינוניות):

לבצק:

500 גרם קמח לפיצה של "פסטה ריקו"

2 כפיות שמרים יבשים

1 כפית סוכר

1 כפית מלח

3-4 כפות של שמן זית

1 ו-1/2 כוסות מים פושרים

לטופינג:

1 מיכל (200 גרם) רוטב שמנת ופטריות של "פסטה ריקו"

1 שקית (300 גרם) טריו פתיתים "השף הלבן"

1 כוס פטריות שמפיניון פרוסות

1 פלפל צ'ילי אדום פרוס לטבעות דקות

3-4 גבעולי טימין טרי

1 פטה עיזים 16% "פיראוס" (250 גרם) מפוררת

 

 אופן ההכנה:

  1. בקערת מיקסר מערבבים קמח, שמרים יבשים וסוכר. יוצרים גומה בקערה ושופכים לתוכה כוס מים, שמן ומלח. מתחילים ללוש בעזרת וו לישה ומוסיפים בהדרגה את חצי כוס המים הנוספת עד שנוצר בצק גמיש. יוצרים עיגול מהבצק, מקמחים קלות ועוטפים את הקערה בניילון נצמד. מתפיחים כ-1/2 שעה.
  2. מוציאים את כדור הבצק, לשים אותו מעט בעזרת הידיים ומחלקים לשניים. מרדדים כל כדור לעיגול בעובי 1-2 ס"מ על נייר אפייה מקומח.
  3. מעבירים את הבצק עם נייר האפייה לתבנית ובעזרת לחיצות קלות יוצרים מעין מסגרת קרוב לשולי הבצק.
  4. מורחים על הבצק רוטב שמנת פטריות, מפזרים פתיתי טריו, פרוסות פטריות וצ'ילי וטימין. מתפיחים את הפיצות כ-20 דקות לפניי האפייה.
  5. אופים את הפיצות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-25 דקות עד להזהבה.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e10bc9b2-bf51-4020-a0dc-d12769e572e5','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43243,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('e10bc9b2-bf51-4020-a0dc-d12769e572e5','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('e10bc9b2-bf51-4020-a0dc-d12769e572e5','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה