$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d684d4c7-7a3d-4639-a9b2-66a16008ae2e','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('d684d4c7-7a3d-4639-a9b2-66a16008ae2e','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43241,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('d684d4c7-7a3d-4639-a9b2-66a16008ae2e','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15]]);})
פונץ' מחמם בארומת תפוזים לימון ציפורן אניס וקינמון רכיבים: 1 ליטר יין אדום
2 תפוזים 1 לימון 10-15 ציפורן 4 מקלות קינמון אניס כוכב 10 125 גרם סוכר הוראות הכנה: יוצקים יין בסיר. חתוכים לפרוסות לימון ותפוז ומוסיפים ליין עם קינמון, ציפורן, וכוכב אניס. מחממים על אש נמוכה למשך שעה, מבלי להביא לרתיחה שתאדה החוצה את האלכוהול. מוסיפים סוכר, מערבבים ומבשלים עוד כמה דקות עד להמסת הסוכר ומגישים חם. המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c447d437-4cd7-4a91-b89b-7a48036cbeba','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('c447d437-4cd7-4a91-b89b-7a48036cbeba','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c447d437-4cd7-4a91-b89b-7a48036cbeba','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43243,'Image','');},12]]);})
|
|
|
|