עוגת שוקולד בכוס

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('20c77c39-2429-4c46-befb-24b34cd69f5f','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('20c77c39-2429-4c46-befb-24b34cd69f5f','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('20c77c39-2429-4c46-befb-24b34cd69f5f','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15]]);})

לרגל יום האהבה הקרב ובא, חברת הרבלייף מציעה מתכון למנת קינוח מפנקת ורומנטית שמומלץ לאכול בשניים: עוגת שוקולד בכוס מועשרת בחלבון !

צילום יחצ הרבלייף

עוגת שוקולד בכוס:

רכיבים ( לכוס אחת- מנה אישית/ זוגית):

2 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם שוקולד של הרבלייף

1 כף מדידה אבקת חלבון של הרבלייף

 4-7כפות של חלב דל שומן / חלב שקדים / סויה

1 ביצה

 

אופן ההכנה:

  1. לערבב את הביצה ואת הנוזלים בכוס קפה גדולה.
  2. להוסיף את הפורמולה 1 ואבקת החלבון, לערבב עד לקבלת מרקם אחיד .
  3. לשים במיקרוגל על עוצמה גבוהה במשך5 דקות ולהשאיר עוד דקה במיקרוגל להתקררות.
  4. אפשר להגיש עם פירות מלמעלה.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('582e3641-d3e4-46d2-bc94-eef7d4c9d79f','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('582e3641-d3e4-46d2-bc94-eef7d4c9d79f','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה