עוגיות שוקולד ואגוזי לוז

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('eac0c0a0-def7-4670-84a4-18a21fd89b93','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('eac0c0a0-def7-4670-84a4-18a21fd89b93','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('eac0c0a0-def7-4670-84a4-18a21fd89b93','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

במיוחד לחובבי השוקולד, הרבלייף מנדבת מתכון שהוא גם קינוח שוקולדי מושלם וגם בריא ומועשר בחלבון: עוגיות שוקולד ואגוזי לוז!

יחצ הרבליף

עוגיות שוקולד ואגוזי לוז (8 עוגיות)

מרכיבים:

לעוגיות:

2 כפות מדידה של אבקת חלבון בטעם שוקולד

60 גרם שיבולת שועל

1 בננה בשלה, מעוכה

1 כף דבש

1 כף חמאת אגוזי לוז

 

ציפוי (לא חובה):

20 גרם שוקולד מריר, מומס

1 כף אגוזי לוז קצוצים

 

אופן ההכנה:

 

עוגיות:

מכניסים את כל מרכיבי העוגיות למעבד מזון ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.

מחלקים את התערובת ל-8 כדורים ומשטחים ליצירת צורת עוגייה.

 

ציפוי:

מזלפים שוקולד מריר מומס ומפזרים את אגוזי הלוז הקצוצים על העוגיות להגשה.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('24a5024e-a7ad-4e1a-8b18-4d2a5f9d5146','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('24a5024e-a7ad-4e1a-8b18-4d2a5f9d5146','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה