סלט פסטה, זוקיני, מוצרלה ופסטו
20.05.21 / 11:32
ברילה, הפסטה מספר 1 באיטליה, מציע מתכון המתאים לימי הקיץ החמים: סלט פסטה עם מוצרלה, זוקיני ובזיליקום. הרוטב הוא המחבר העיקרי בין הפסטה ליתר מרכיבי הסלט. המתכון קל להכנה, טעים וקייצי, ומתאים כארוחת צהריים, ערב או לאורחים שמגיעים!
חומרים ל-4 מנות:
1 חבילה (500 גרם) ברילה טרופי
2 זוקיני פרוסים לרצועות דקות בעזרת קולפן
20 עגבניות שרי פרוסות או חתוכות לרבעים
חבילת כדורי בייבי מוצרלה חצויים
חופן נבטי בזיליקום או עלי בזיליקום
2-3 כפות צנוברים קלויים
לרוטב:
6 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
1 כף מייפל או דבש
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל שחור גרוס
- מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה. מוסיפים מלח ואת הפסטה ומבשלים, לפי הוראות, 6 דקות. מסננים ומצננים.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את החומרים בצנצנת. טועמים ומאזנים טעמים במידת הצורך.
- מערבבים את הפסטה עם יתר החומרים
המתכון באדיבות ברילה
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]