$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('63d717f8-863d-4729-b17e-a936f4340ce5','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('63d717f8-863d-4729-b17e-a936f4340ce5','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('63d717f8-863d-4729-b17e-a936f4340ce5','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15]]);})
רשת קפה גרג מציעה מתכון למנה מרעננת וקלילה באדיבות השף נדב מרום.
צילום: יח"צ
אופן ההכנה יש לקחת חזה עוף ולחתוך לרצועות, ולהקפיץ במחבת לוהטת עם שמן זית ורוטב טריאקי כשתי דקות. לערבב את המרכיבים הבאים בקערה:
בצל ירוק,פטריות פרוסות,בצל סגול,כרוב חתוך דק,גזר שערות,שעועית ירוקה,נבטים סיניים, נבטי חמנייה,נענע,כוסברה ומעל כל הסלט יש להוסיף את העוף החם. לרוטב אסייתי יש לערבב צ'ילי מתוק ומיץ לימון. יש לפזר מעט מעל הסלט בוטנים מטוגנים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ca401c95-4a7a-4eb8-8aaa-eeefd0a4ffb3','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('ca401c95-4a7a-4eb8-8aaa-eeefd0a4ffb3','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|