סופלה שוקולד מועשר בחלבון!
20.04.21 / 13:15
שולחן חג השבועות העשיר במאכלים חלביים לא יהיה שלם בלי הקינוח המושלם שכולם יאהבו! הצרה עם קינוחים שהם בדרך כלל לא תורמים הרבה מבחינת תזונתית. לרגל חג השבועות, המותג הרבלייף מציע מתכון סופלה שוקולד חלבי ובריא- בעל טעם עשיר ומועשר בחלבון! מתוך ספר המתכונים החדש "מבשלים דרך חיים":
סופלה שוקולד
מנה 1
רכיבים
3 כפות חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/ שקדים/ סויה
1 ביצה
2 כפות PRO MAX שוקולד
2 כפות מדידה מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד
לרוטב שוקולד:
1 קוביית שוקולד מריר
אופן הכנה
- מניחים את הביצה והחלב בספל או בכלי קרמיקה לסופלה.
- מוסיפים את ה- PRO MAX ואבקת הפורמולה 1 ומערבבים לבלילה אחידה.
- מחממים במיקרוגל 2-2.5 דקות, עד שהסופלה התרומם.
- להכנת רוטב השוקולד: ממיסים קוביית שוקולד ויוצקים מעל.
ערכים תזונתיים למנה אחת:
| קק"ל | חלבון, גרם | פחמימה, גרם | שומן, גרם |
חלב דל שומן | 324 | 30.9 | 21.8 | 11.4 |
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]