מתכון מנצח לחזה עוף בגריל
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a967199f-7eab-4e90-8f81-4d46c798f5d2','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a967199f-7eab-4e90-8f81-4d46c798f5d2','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43241,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('a967199f-7eab-4e90-8f81-4d46c798f5d2','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})
קבלו מתכון פשוט וקל לרצועות חזה עוף שמכינים במחבת גריל ב-5 דקות!
מצרכים (2 מנות) 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות כף שמן זית
חצי כפית מלח חצי כפית פלפל שחור כפית פריקה מתוקה חצי כפית כמון קורט צ'ילי כף אריסה (לא חובה) אופן הכנה - נחתוך את חזה העוף לרצועות דקות
- בקערה נערבב את שמן הזית, התבלינים והאריסה
- נשרה את חזה העוף כשעה במרינדה
- נחמם מחבת פסים ונצלה בגריל את חזה העוף כשתי דקות מכל צד עד להשחמה
- נגיש חם לצד אורז לבן וסלט
בתיאבון!
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5787dd1e-1937-4db1-8dc0-391bcdb9443c','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5787dd1e-1937-4db1-8dc0-391bcdb9443c','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('5787dd1e-1937-4db1-8dc0-391bcdb9443c','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43243,'Image','');},12]]);})
|
|
|
|