מתכון לעוגיות תמרים שלא תרצו להפסיק לאכול!
09.05.20 / 10:55
הם נימוחות, פריכות ומתוקות! מתכון לעוגיות מגולגלות עם תמרים שקל להכין ועוד יותר כיף לאכול!
לכל אוהבי התמרים המתכון הזה בשבילכם! עוגיות מגולגלות ממולאות בממרח תמרים שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול.
מצרכים
1 שמנת מתוקה
200 גר' חמאה מומסת
500 גרם קמח
ממרח תמרים
שברי אגוזי מלך (לא חובה)
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות
- מערבבים את חומרי הבצק (שמנת, חמאה וקמח) ולשים עד לקבלת בצק רק ולא נדבק. נותנים לבצק לנוח 10 דקות
- חלקים את הבצק ל-6 כדורים שווים
- מרדדים כל כדור על משטח מקומח קלות לפס ארוך וצר (בערת 40*15 ס"מ)
- מורחים על הבצק ממרח תמרים ביד נדיבה. אפשר לפזר אגוזי מלך מעל למי שרוצה בהתאם להעדפה
- מגלגלים את הבצק לרולדה ומניחים את הרולדה בתבנית עם נייר אפיה
- בעזרת רולר או חותכן חותכים את הבצק ברוחב 2 ס"מ בלי להזיז אותו מהמקום
- אופיר את העוגיות בתנור 10-15 דקות או עד שמשחים
בתיאבון!
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]