משקה לכבוד ט"ו באב קוקטייל אוזו פלומארי עם דובדבנים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('7a78635e-cb7e-4842-b257-35a27e448c57','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('7a78635e-cb7e-4842-b257-35a27e448c57','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7a78635e-cb7e-4842-b257-35a27e448c57','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})
לקראת טו באב, הסקוטית מבית ישרקו, חולקת מתכון קוקטייל חגיגי ומפנק ומפתה – קוקטייל אוזו פלומארי עם דובדבנים. להכנה קלה בבית.
אופן ההכנה:
- 50 מ"ל אוזו פלומארי
- חצי לימון חתוך ל- 4
- 2 כפות מלאות של דובדבן חמוץ חתוך
- מקל קינמון לקישוט
יש להוסיף את הדובדבן והלימון החתוך לשייקר ולמעוך עד שמיץ הפרי משתחרר. לאחר מכן, להוסיף את האוזו ולשקשק באופן נמרץ. את כל התוכן מוזגים לכוס מלאה בקוביות קרח ומקשטים במקל הקינמון
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5b080aa7-2839-43e8-95df-4b519d743010','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('5b080aa7-2839-43e8-95df-4b519d743010','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|