מאפינס טונה ותירס בקלי קלות!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c9ae245c-d385-4eaf-bb10-988973d3f6e6','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('c9ae245c-d385-4eaf-bb10-988973d3f6e6','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c9ae245c-d385-4eaf-bb10-988973d3f6e6','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15]]);})
מתכון לארוחת ערב קלה, מזינה וטעימה שתוכלו להכין בקלות- מאפינס טונה ותירס!
מצרכים (10-12 מאפינס) 1 קופסת טונה 200 גרם גרגירי תירס משימורים
1 קופסה גבינה לבנה או קוטג' 1 ביצה כפית אבקת אפייה 200 גרם גבינה צהובה מגוררת מלח ופלפל לפי טעם 3 כפות קמח או קורנפלור כף שמן אופן הכנה - נחמם תנור ל-180 מעלות
- בקערה נערבב את החומרים: טונה, תירס, גבינה, ביצה ושמן, נוסיף מחצית מהגבינה הצהובה לתערובת
- נוסיף את הקמח ואבקת אפייה ומלח פלפל לתערובת ונערבב היטב
- נשמן תבנית מאפינס (עדיפות לתבנית סיליקון) ונמלא את השקעים בתערובת
- את המחצית השנייה של הגבינה הצהובה נפזר מעל כל מאפינס בתבנית
- נכניס לתנות ל-30-40 דקות אפייה
נגיש חם לצד סלט ירקות, בתיאבון!
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1581b9c1-fdae-437b-9e1e-f97705d434c1','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('1581b9c1-fdae-437b-9e1e-f97705d434c1','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|