לחמניות גבינה לפסח
04.04.20 / 21:33
המתכון של אמונה בוארון, חובבת בישול ואפייה:
לחמניות גבינה כשרות לפסח מתערובת גבינות טעימה - גבינת קוטג`, גבינת שמנת וגבינה צפתית
מצרכים למתכון (20 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה)
- ביצה - 3 Large
- חמאה - אריזת נייר (100 גרם), רכה (אפילו מאוד).
- פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה, גרוס.
- אבקת שום - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)
- גבינת קוטג` 5% - קופסת פלסטיק (250 גרם)
- גבינת שמנת בטעם טבעי 16% שומן - 100 גרם
- צפתית מעודנת 5% - קופסת פלסטיק (250 גרם), מפוררת.
- קמח תופח לפסח - אריזת נייר (200 גרם)
- מלח - קורט
- שומשום - 2 כפות - סה"כ (24 גרם), לא חובה.
- שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל), לשימון הידיים.
אופן הכנת המתכון
2. להכין כ- 20 כדורים בידיים משומנות, להניח על נייר אפייה בתוך תבנית אפייה ולפזר שומשום לפי הטעם.
3. לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שהלחמניות משחימות. מתקבלות לחמניות גבינה לפסח שלא תשאירנה אף אחד אדיש אליהן.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]