בלונדיז שוקולד אגו לבן עם בננות

$(function(){setImageBanner('629442d3-1cf3-49e1-b0d2-f0700c5fb694','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

חברת כרמית חולקת מתכון לקינוח מפנק של בלונדיז שוקולד אגו לבן עם בננות להכנה קלה בבית.

צילום גלי איתן

מצרכים:

200 גר׳ שוקולד אגו לבן

110 גר חמאה

1 כוס סוכר

1 ביצה

2 בננות

1 כפית תמצית וניל

200 גר׳ קמח לבן

10 גר אבקת אפיה

50 גר אגוזי לוז

תבנית בינונית 22*24

 

אופן הכנה:

ממיסים קוביות שוקולד אגו לבן וחמאה על בן מרי עד להמסה מלאה (ניתן לעשות זאת גם במיקרוגל, בפולסים קצרים ולערבב בכל פעם). מעבירים לקערה גדולה יותר ומערבבים פנימה סוכר, בננות מעוכות, ביצה ותמצית וניל. לאחר מכן מנפים פנימה את הקמח ואבקת האפייה ומקפלים אותם לתוך התערובת. לבסוף מקפלים פנימה את אגוזי הלוז.

מעבירים לתבנית משומנת , אופים בחום של 180 מעלות, כ 30 עד 35 דקות.

מצננים היטב  לפני חיתוך (אפשרי גם במקרר) .

 

בתיאבון!

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0e1fc5d7-ec03-4a89-976b-fd997fd3c6db','/dyncontent/2024/12/15/9d8d2386-821e-41e6-8d2c-0cea317f3fe9.jpg',18362,'קפאסה 0924 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('0e1fc5d7-ec03-4a89-976b-fd997fd3c6db','/dyncontent/2024/12/16/5c5d8b83-5020-4fcc-ac7e-f28cfb249867.jpg',18815,'שפרה 1224 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה