בטטות אפויות במילוי תפוח עץ וחומוס עם ראס אל חנות
13.08.21 / 09:20
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.
רכיבים
לבטטות:
2 בטטות גדולות
1 בצל קטן קצוץ
1 תפוח עץ קטן, קצוץ
2 שיני שום טחונות
400 גר' גרגירי חומוס רכים (מקופסת שימורים או לאחר הרתחה)
2 כפיות ראס אל חנות
2 כפית דבש
חופן כוסברה, קצוצה דק
מלח
פלפל שחור טחון
לרוטב:
1 יוגורט יווני
1 כפית פפריקה מעושנת
מלח
הוראות הכנה:
שוטפים את הבטטות ולחצות לאורכן. להכניס לתנור לכ-30-40 דקות בחום של 200 מעלות עד לריכוך.
מטגנים קלות את הבצל והתפוח בשמן במשך 3 דקות, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן במשך 4 דקות נוספות.
מוסיפים את גרגירי החומוס, מתבלים בראס אל חנות, מלח ופלפל, מטגנים 5 דקות נוספות, מוסיפים דבש, מקפיצים מעט ומסירים מהאש, מפזרים מעל כוסברה ומניחים בצד.
גורפים בתוך הבטטות וממלאים בתערובת החומוס, מגישים לצד שאר הכוסברה והיוגורט.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]