בורמוליקוס: לביבות מצה וגבינות לפסח
04.04.20 / 21:36
הבורמוליקוס הן לביבות מצה מטוגנות עם ביצים וכל מיני סוגי גבינות. כשהלביבות חמות מהמחבת הן פשוט נחטפות. קלות להכנה ומומלצות לארוחות בוקר או ערב בפסח
המצרכים
5 מצות
אופן ההכנה
את המצות מפוררים ומכניסים לקערה יחד עם 1/2 כוס מים. מערבבים היטב ומניחים ל-10 דקות.
מוסיפים לקערה ביצים ומערבבים היטב.
מוסיפים גם גבינות, בצל ירוק ותבלינים ומערבבים עד לאיחוד.
מחממים שמן חצי עמוק במחבת רחבה, בעזרת כף יוצקים קציצות / לביבות למחבת ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
לבלילת הלביבות ניתן להוסיף גם גזר מגורד, תירס, פטריות או כל תוספת אחרת.
בתאבון!
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]