ארוחת חג כשרה לפסח: פוזילי עם דג חריף!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('af2b3a7a-671a-4e16-92f0-559e12ef29d7','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('af2b3a7a-671a-4e16-92f0-559e12ef29d7','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('af2b3a7a-671a-4e16-92f0-559e12ef29d7','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43241,'Image','');},12]]);})

ברילה, מותג הפסטה מספר 1 באיטליה, משיק לראשונה בישראל סדרת מוצרים כשרה לפסח הכוללת: ספגטי, פוזילי ופנה. לרגל השקת הסדרה החדשה מציעה ברילה מתכון כשר לפסח (לאוכלי קיטניות) שיעשיר כל שולחן חג: פוזילי עם דג חריף!

נתחי הדג מתבשלים במשך זמן קצר ומדויק ברוטב ארומטי וחריף של פלפלים, עגבניות ושום. מערבבים עם הפוזילי

צילום נמרוד סונדרס

חומרים ל-6 מנות:

 

1 חבילה ברילה פוזילי כשר לפסח

3 דגי דניס, לברק או בורי מפולטים (ללא עור ועצמות), כל פילה חצוי (סה״כ 12 נתחים)

 

לרוטב:

 

4 כפות שמן זית

2 פלפלים (אדום ו/או צהוב), נקיים ופרוסים בעובי חצי ס"מ

3 עגבניות פרוסות (חצי קילו) בעובי חצי ס"מ

5 שיני שום קלופות ופרוסות

1 לימון קטן – חצי פרוס וחצי להגשה

1-1/2 פלפל ירוק חריף פרוס

1  כף אריסה ו/ או רסק עגבניות

1 כפית כורכום

1 כפית כמון

1 כפית פפריקה מרוקאית

מלח ופלפל שחור טחון טרי

1 כוס מים

1 צרור כוסברה, ללא גבעולים

 

  1. מכינים את הרוטב: בסיר רחב ונמוך מסדרים בשכבות: שמן זית, פרוסות של עגבניות ופלפלים, שום, פרוסות לימון, פלפל חריף ותבלינים. יוצקים מים, מוסיפים חצי מכמות עלי הכוסברה. מביאים לרתיחה, מבשלים 10 דקות, מנמיכים להבה ומבשלים עוד 15 דקות על אש קטנה לריכוך ולמיצוי הטעמים.
  2. טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול. הרוטב חייב להיות טעים כמו שהוא, עוד לפי שמוסיפים את נתחי הדגים. אם לא מספיק חריף – זה הזמן!
  3. לפני ההגשה מביאים לרתיחה סיר גדול עם מי מלח ומבשלים את הפוזילי, דקה-שתיים פחות ממה שכתוב בהוראות שעל האריזה.
  4. במקביל מוסיפים את נתחי הפילה לרוטב החם ומבשלים יחד 5 דקות.
  5. מוסיפים לסיר הרוטב את הפסטה המסוננת, יחד עם חצי כוס ממי הבישול, נותנים לה להתחבר לרוטב תוך בישול של 2 דקות ומגישים מיד עם פלחי לימון ועלי כוסברה קצוצים מעל.

 

המתכון באדיבות המותג "ברילה"

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('54d70b5e-d3c5-440d-b199-8795288d4adc','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43243,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('54d70b5e-d3c5-440d-b199-8795288d4adc','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('54d70b5e-d3c5-440d-b199-8795288d4adc','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה