חגיגי מושחת וקל: הנה כמה מהמתכונים הטובים ביותר לשבועות

$(function(){setImageBanner('c3745b45-e86f-49fb-b2d9-871dee922525','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,false,33920,'Image','');})

אתם יכולים להפסיק לחפש באינטרנט ובספרי מתכונים, ארגנו לכם שלושה מתכונים מנצחים וקלים לחג השבועות שלא יפסיקו לדבר עליהם

טארט גבינה ותותים

תבנית קוטר 22-20 ס"מ

החומרים:
לבסיס:
1/2 1 כוס (150 גרם) ביסקוויטים טחונים לפירורים דקים (אפשר ביסקוויטים ללא גלוטן)
1/2 כוס (50 גרם) שקד מולבן טחון maimons
1/3 כוס ועוד טיפה (85 גרם) חמאה מומסת
2 כפות סוכר

למילוי:
1/2 1 כוסות מ"ל (375 מ"ל) שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר maimons
3/4 כוס (150 גרם) שמנת חמוצה
1/2 חבילה (40 גרם) פודינג וניל maimon's
תותים

אופן הכנה:

לבסיס
1.מערבבים ביחד פירורי ביסקוויטים, שקד מולבן טחון, חמאה וסוכר ומהדקים לתחתית ולדפנות של תבנית פאי מתפרקת.
2. מכניסים למקרר להתייצבות לשעתיים ובינתיים מכינים את המילוי.

למילוי
3. מקציפים שמנת עם אבקת סוכר ופודינג לקרם יציב.
4. מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים היטב.
5. שופכים את התערובת לתוך התחתית ומיישרים.
6. מכניסים למקרר להתייצבות לשעתיים
7. מסדרים חצאי תותים ופרוסות שקדים מעל לקישוט.

קרדיט - צילום פרטי

עוגת בצק פריך שקדים וקרם וניל

חומרים:

לבצק פריך:

180 גרם  קמח לבן רב תכליתי

50 גרם שקד מולבן טחון maimon's

50 גרם אבקת סוכר maimon's

100 גרם חמאה קרה

1 ביצה

קורט מלח

לקרם וניל :

2 כפות סוכר

2 כפות פודינג בטעם וניל לבן במיוחד maimon's

1/2 1 כוס  (375 מ"ל) שמנת להקצפה

לקישוט:

מקרונים במגוון טעמים

נשיקות

סוכריות לקישוט

אופן ההכנה:

הכנת הבצק:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערת המיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון מעבדים קמח, שקד טחון, מלח, חמאה ואבקת סוכר לתערובת פירורית. מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהבצק מתחיל להתגבש. עוטפים בניילון ומקררים כחצי שעה.
  3. מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים דק על משטח מקומח, חותכים שני עיגולים גדולים (מניחים צלחת וחותכים מסביב עם סכין חד). קורצים עיגול קטן במרכז כל עיגול בצק גדול (אפשר עם כוס).
  4. מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות עד להזהבה יפה. מוציאים מהתנור ומצננים.

הכנת הקרם:

  1. מכניסים למיקסר עם מקצף בלון את השמנת עם אבקת סוכר ואבקת פודינג ומקציפים לקרם יציב.
  2. מכניסים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר חלק. מזלפים תלוליות על גבי עיגול הבצק האפוי.
  3. מניחים מעל את העיגול השני, ומזלפים מעליו את שאר הקרם. מסדרים מלמעלה פירות, ממתקים, מקרונים, פרחים ושומרים בקירור.

קרדיט - צילום פרטי

פבלובה טירמיסו

8 מנות

החומרים
תחתיות מרנג maimon's

לגנאש:
1/2 כוס (100 גרם) שוקולד צ'יפס מריר מעולה 66% maimon's
75 גרם שמנת להקצפה

לקרם:
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה
1 כף אבקת סוכר
2 כפות פודינג וניל maimon's
1 כפית קפה נמס

לפיזור:
1 כף קקאו maimon's

אופן ההכנה:
1. לגנאש: ממיסים ביחד שמנת ושוקולד צ'יפס. מערבבים לתערובת חלקה.
2. מכינים את הקרם: מקציפים שמנת עם אבקת סוכר, פודינג וקפה עד שמקבלים קצפת יציבה.
3. מרכיבים את המנה: שמים בכל תחתית מרנג כף גנאש.
4. מזלפים מעל גבעה מהקרם.
5. מפזרים מלמעלה קקאו ושומרים בקירור עד להגשה.

קרדיט - צילום פרטי


בשיתוף מימונס ומיס פטל

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('865fcb8e-e9c0-4ab1-9894-4c3a1e6dc1a4','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,33922,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('865fcb8e-e9c0-4ab1-9894-4c3a1e6dc1a4','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,33922,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה