מלון היוקרה "מצודת דוד" משיק מסעדה חדשה - מסעדת ורנדה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c27cec7b-b7fb-486d-9821-e41fc4f60127','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,33373,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('c27cec7b-b7fb-486d-9821-e41fc4f60127','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,33373,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c27cec7b-b7fb-486d-9821-e41fc4f60127','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,33373,'Image','');},15]]);})

המסעדה החדשה והמבטיחה אמנם בירושלים... אבל בטח בחופש הגדול ולקראת החגים חשבנו שכדאי לרגש את חובבי הקולינאריה הגבוהה בידיעה משמחת....

מסעדת ורנדה החדשה שמשיק מלון היוקרה "מצודת דוד" - מטבח ירושלמי מקומי פרי יצירתו של השף אבירם חיוקה

טרטר דג ים. צילום אנטולי מיכאלו

"ורנדה" היא המסעדה החדשה הנפתחת במלון היוקרה הירושלמי "מצודת דוד" וכשמה כן היא - טראסה יפה להפליא המוקפת באדריכלות ירושלמית ומול נופיה של חומות העיר העתיקה.

פסיפס התרבויות המרתק של העיר, בה נולד וחי השף אבירם חיוקה, מהווה את ההשראה למיזוג של טעמים, ניחוחות וצבעים מקומיים. השף אבירם חיוקה יצר למסעדה קולינריה מקומית המתכתבת עם המטבחים של אימו, סבתו ומטבחים אותנטיים נוספים של העיר. הוא משלב טעמים וריחות ירושלמים שירגשו כל אחת ואחד מכן/ם.

אבירם, שעבד במטבחים של שפים מובילים כמו השף עזרא קדם, השף מאיר אדוני ועוד, מוכר מפרויקט קודמים שלו ואף כיכב בעונה הראשונה של "משחקי השף".

בין המנות שיצר השף אבירם חיוקה לתפריט של מסעדת ורנדה החדשה ניתן למצוא מנות כמו מנת קאדה סיסקה- מאפה כורדי ממולא בשר בקר בבישול ארוך לצד איולי חמוסטה, מנת שקדי עגל  בלווי חציל, פלפל חריף, כוסברה, טחינה שחורה ועמבה, עגבניות ועוד שלל מנות יציריות כמו קרפצ'יו חציל, ארצ'יני ירושלמי (ורסיה על קובה אורז במילוי פטריות), טרטר דג בתיבול מקומי לצד מטבל מלפפונים וסלט קישואים נא.

 שעות וימי פעילות: ימים ראשון עד חמישי בשעות 18:00-23:00.

שף אבירם חיוקה. צילום: אנטולי מיכאלו

 

מסעדת ורנדה, מלון מצודת דוד, רחוב המלך דוד 7, ירושלים. טלפון: 02-5482230.

כשר בשרי, רבנות ירושלים

 מנת קאדה סיסקה. צילום: אנטולי מיכאלו

קרפצו חציל בורנדה.  צילום אנטולי מיכאלו

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3eb37bf8-b378-4a4d-8d7d-a29ceabe2f84','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,33375,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('3eb37bf8-b378-4a4d-8d7d-a29ceabe2f84','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,33375,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה