רוביק דנילוביץ':"נשקיע בשכונות הוותיקות"
15.09.16 / 06:38

בטקס מרגש נחנך אתמול (רביעי) מתנ"ס חדש בשכונת נווה נוי כחלק מפיתוח הפנאי והקהילה בבאר שבע. ראש העיר רוביק דנילוביץ': "יהיה מרכז קהילתי בכל שכונה, טיפוח של מוסדות החינוך. נשקיע בשכונות הותיקות, כל תכנית שנמצאת במגירה יבוא יום ותבשיל לביצוע, זו המחוייבות שלנו לתושבים".
תרומה לקהילה, חברתיות, אזרחות למופת הם רק חלק מהערכים עליהם מתחנך הדור הצעיר של באר שבע. את הערכים הללו הם לא מקבלים אך ורק בבית הספר אלא גם במסגרות חוץ פורמליות כמו פעולות התנדבות מחוץ לשעות הלימודים, איסוף תרומות לארגונים שונים, ובמתנ"סים הפזורים ברחבי העיר, שמהווים מוקד לפעילות חברתית וקהילתית.

עודד שהם, מנהל המתנ"ס ציין כי "פתיחתו של המתנ"ס מהווה חלק מתהליך אדיר של התפתחות ושגשוג של העיר באר שבע. במתנ"ס שנפתח לפני כמעט שנה עשרות חוגי העשרה, אומנות, מחול וספורט לכל הגילאים".

יצירת מסגרות פעילות ותחומי עניין מגוונים לביטוי עצמי, לתרומה חברתית ובילוי בשעות הפנאי לכל טווח הגילאים והמגזרים הוא כלי חשוב וחיוני לפיתוח הנוער והקהילה. מתנ"סים שונים בארץ מארגנים חוגים ופעילויות בין היתר בתחומי תיאטרון, מופעי בידור וזמר, סרטים, הצגות ילדים, סדנאות והרצאות, חוגים למוזיקה וסוגי ספורט שונים. פועלם הרב של המתנ"סים משמש לפיתוח הקהילה ודור העתיד במדינה בדגש על התנדבות, קהילתיות, חברתיות ואזרחות למופת.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:ram@isnet.co.il
