שף הבשרים של באר שבע לשנת 2020: ירון חיים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('764b833c-8618-4e19-b805-201d9dca0030','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,33743,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('764b833c-8618-4e19-b805-201d9dca0030','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,33743,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('764b833c-8618-4e19-b805-201d9dca0030','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,33743,'Image','');},15]]);})

הוא הפך את שנת 2020 לטעימה במיוחד עבורכם, הגיע לימי הולדת, חתונות, מסיבות חברה וכל אירוע שרק חלמתם להפוך להצגה עם המנות שלו. בתמורה הענקתם לו ברוב קולות את איש השנה לשנת 2020 בתחום שף הבשרים. אז רגע לפני שהשנה נגמרת שף הבשרים ירון חיים בראיון מיוחד לבאר שבע נט

איך התחושה להיבחר על ידי תושבי הדרום לאיש השנה בתחום שף הבשרים? "ואו תחושה מדהימה, האמת שיוצא לי לעבוד הרבה באיזור הדרום ובבאר שבע בפרט ואין על החום, האהבה והפרגון של העיר שלנו, כנראה שעבודה קשה שנעשית באהבה גדולה משתלמת, תודה רבה לכל המצביעים, לא מובן מאליו בכלל!". 

תגלה לנו איך הגעת לתחום? "הבישול תמיד היה חלק מהחיים שלי, לפני 14 שנים למדתי בישול. אולי לא הרבה יודעים אבל אני בעל תואר בהנדסה כימית, במהלך הלימודים עבדתי במסעדות בתחום הבשר ושם רכשתי וצברתי ידע ואהבה גדולה לתחום שהכריעה וגרם לי לבחור לעסוק דווקא בו". 

ואיך הקורונה השפיע על תחום העיסוק שלך? "היו כמה אתגרים, בעיקר סגר ומגבלת כמות אנשים המותרת להתקהלות, בתחילת המגיפה אנשים די נבהלו מכל מה שקורה וזה השפיע על חלק מהלקוחות, חלקם גם נכנסו לבידוד ונאלצו לבטל אירועים פה ושם אבל באמת שביחס למה שקרה עם המסעדות וכל תחום המזון אני יכול להגיד שהצלחנו להתמודד עם זה יפה. עם הזמן אנשים פחות נלחצו, שמרו על ההנחיות באירועים, מסיכות ומרחק ובימים אלו הם עושים הכל על מנת שהאירוע יצא לפועל כי התאריכים מלאים. בסופו של דבר בגלל שהמסעדות היו סגורות זה פתח אופציה ללקוחות לסגור אירועים אינטימיים בבית, עם המשפחות או החברים שלהם ובכך להימנע מהתקהלות גדולה בחוץ".

מה המנה שאתה הכי אוהב, מנת הדגל שלך? "קשה לי לשים אצבע על מנה אחת שהיא מנת הדגל, כי אני מאמין בחוויה לאורך כל הארוחה מההתחלה ועד הסוף! חשוב לי שהסועד יחווה טעמים חדשים ושכל מנה פוטנציאלית להיות מנת הדגל!". 

שנת 2020 הייתה שנה לא רגילה, איך אתה מסכם את 2020? "שנה משוגעת לגמרי! שנה שהתחילה עם אירועים מטורפים, המשיכה עם עצירה קטנה וחישוב מסלול מחדש והתאמה למצב הקיים עם כל נושא הקורונה, קיום אירועים כמו: חתונות ובר מצוות, חיכוך בביצה הקטנה של הסלבס. אבל הכי חשוב מבחינתי, שהתחושה האופטימית והחיובית חוזרת לאנשים בימים אלה".

ומה השאיפות והתוכניות לעתיד? "יש המון שאיפות ותכניות לעתיד! הראש עובד ללא הפסקה על מנות חדשות, גימיקים מגניבים, יעדים שעדיין לא השגתי ואשמח להשיג עם הרבה הפתעות. בקיצור, זאת רק ההתחלה, יש למה לצפות". 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4df89799-43d2-4880-943c-971e687e9b36','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,33745,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('4df89799-43d2-4880-943c-971e687e9b36','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,33745,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה