פועלים לצמצום בזבוז מזון בנגב

$(function(){setImageBanner('371c8761-29a3-4bd2-bf6a-f6c0a8c72930','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,false,33743,'Image','');})

כחלק מהפעולות לקידום אורח חיים בריא בנגב של פדרציית מונטריאול, הגיע לבאר שבע פרופ' ג'ונתן דויטש, ראש מעבדת מזון באוניברסיטת דרסקל שבפילדלפיה ולמד על הפרויקטים הקהילתיים בעיר המקדמים צמצום בזבוז מזון ואורח חיים בריא

פדרציית מונטריאול, יחד עם 3 פדרציות נוספות ממיאמי, פילדפיה ומטרו ווסט- ניו ג'רזי, פועלות לאורך השנים האחרונות לשיפור איכות החיים של תושבי הנגב במסגרת מיזם NEGEV NOW. כחלק מהפעולות לקידום אורח חיים בריא בנגב, הגיע בשבוע שעבר לבאר שבע פרופ' ג'ונתן דויטש, ראש מעבדת המזון באוניברסיטת דרסקל שבפילדלפיה, וגם שף ומומחה בתחום צמצום בזבון מזון.

במסגרת ביקורו בארץ ובבאר שבע נחשף פרופ' דויטש לפרויקטים קהילתיים שונים שמקודמים בעיר, ביקר בבאר שובע, בעוגן הקהילתי ובבית הספר היסודי אמירים ואף קיים שולחן עגול בנושא באוניברסיטת בן גוריון.

ג'ונתן דויטש מרצה על בזבוז אוכל. צילום באדיבות פדרצית מונטריאול

מפדרציית מונטריאול ומיזם NEGEV NOW נמסר כי הביקור המוצלח העלה רעיונות רבים לפעולות פרקטיות לצמצום בזבוז מזון בעיר והוא מהווה יריית הפתיחה לשיתופי פעולה רבים לקראת קידום אורח חיים בריא יותר ברחבי הנגב.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('7f51a35a-5f9e-45b9-96cf-4625ef55b963','/dyncontent/2024/12/15/9d8d2386-821e-41e6-8d2c-0cea317f3fe9.jpg',18362,'קפאסה 0924 אייטם',525,78,true,33745,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('7f51a35a-5f9e-45b9-96cf-4625ef55b963','/dyncontent/2024/12/16/5c5d8b83-5020-4fcc-ac7e-f28cfb249867.jpg',18815,'שפרה 1224 אייטם',525,78,true,33745,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה