פועלים לצמצום בזבוז מזון בנגב
10.02.20 / 16:15
כחלק מהפעולות לקידום אורח חיים בריא בנגב של פדרציית מונטריאול, הגיע לבאר שבע פרופ' ג'ונתן דויטש, ראש מעבדת מזון באוניברסיטת דרסקל שבפילדלפיה ולמד על הפרויקטים הקהילתיים בעיר המקדמים צמצום בזבוז מזון ואורח חיים בריא
פדרציית מונטריאול, יחד עם 3 פדרציות נוספות ממיאמי, פילדפיה ומטרו ווסט- ניו ג'רזי, פועלות לאורך השנים האחרונות לשיפור איכות החיים של תושבי הנגב במסגרת מיזם NEGEV NOW. כחלק מהפעולות לקידום אורח חיים בריא בנגב, הגיע בשבוע שעבר לבאר שבע פרופ' ג'ונתן דויטש, ראש מעבדת המזון באוניברסיטת דרסקל שבפילדלפיה, וגם שף ומומחה בתחום צמצום בזבון מזון.
במסגרת ביקורו בארץ ובבאר שבע נחשף פרופ' דויטש לפרויקטים קהילתיים שונים שמקודמים בעיר, ביקר בבאר שובע, בעוגן הקהילתי ובבית הספר היסודי אמירים ואף קיים שולחן עגול בנושא באוניברסיטת בן גוריון.
מפדרציית מונטריאול ומיזם NEGEV NOW נמסר כי הביקור המוצלח העלה רעיונות רבים לפעולות פרקטיות לצמצום בזבוז מזון בעיר והוא מהווה יריית הפתיחה לשיתופי פעולה רבים לקראת קידום אורח חיים בריא יותר ברחבי הנגב.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]