התעשייה פוגשת את דור העתיד
17.05.22 / 10:42
הנדסאי המזון של המחר מהמכללה האקדמית ספיר קיבלו הצצה מיוחדת לעולם העבודה בתחום, במפגש שהוביל מרכז לאודר בשיתוף קבוצת אסם נסטלה והמרכז לפיתוח קריירה במכללה האקדמית ספיר.
בשבוע שעבר הגיעו נציגי חברת אסם נסטלה למרכז לפיתוח קריירה במכללה האקדמית ספיר, למפגש עם הסטודנטים במגמת הנדסאי ביוטכנולוגיה, בהתמחות טכנולוגית מזון, מהמרכז הטכנולוגי להנדסאים ספיר. את המפגש הוביל מרכז לאודר לקידום תעסוקה בנגב. במפגש זכו הסטודנטים להצצה מיוחדת במינה לתחום המזון, אבטחת איכות מחקר ופיתוח.
מטרת המפגש הייתה לחשוף את הסטודנטים במחלקה להנדסאות ביוטכנולוגיה ומזון בראש ובראשונה לאפשרויות התעסוקה בתחום. מרכז לאודר לקידום תעסוקה, מתמחה ביצירת קשרים בין בוגרים אקדמאים ומעסיקים באזור. את המפגש הוביל המרכז בשיתוף עם מרכז הקריירה של מכללת ספיר.
מרכז לאודר פועל לשילוב מעסיקים ותכנים נדרשים מעולם העבודה עוד בשלב הלימודים האקדמיים. כחלק ממהלך זה נערכות הרצאות מעסיקים במוסדות האקדמיים. בהרצאות שומעים הסטודנטים באילו תחומים ניתן וחשוב להתמקד בעולם התעסוקה של היום וגם מקבלים הצעות ממשיות למשרות כבר לקראת סיום לימודיהם. קרן כהן, מנהלת מרכז לאודר מסרה: ״מדהים שהתעשיה מגיעה עד אל הסטודנטים מסבירה ומחכה שיסמו את לימודיהם. מעבר למידע המעסיקים גם מציעים לבוגרים בנגב משרות בתחום לקראת סיום לימודיהם, רק כך נוכל להשאיר בוגרים אקדמיים בנגב ולהפריח אותו״.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]