רעיונות להגשה של קייטרינג
26.02.18 / 10:54
כאשר אנחנו מגיעים לאירוע אנחנו מצפים ליהנות מאוכל טוב. אך האמת היא שלא מספיק האוכל הטעים והמשובח. ההגשה היא חשובה הרבה יותר ואם לא נקפיד על ההגשה הנכונה והמוקפדת הרי שכל הטעם הטוב של האוכל לא יהיה שווה כלל.
צורת ההגשה של האוכל באירועים ולא רק באירועים היא חשובה מאוד. אם לא נקפיד על ההגשה הנכונה הרי שחבל על ההשקעה באוכל. כי מה לעשות, אנחנו אוכלים גם עם העיניים ואם המנה לא תצליח להשביע את העין הרי שכל הטעם הטוב של האוכל יתפוגג.
משדרגים את כוס התה
כדי לייקר את המנה ולהפוך אותה ליוקרתית ואסתטית במיוחד – אנחנו לא חייבים להשקיע דווקא במאכלי גורמה. הבה ניקח כוס תה רגילה ונהפוך אותה למנה יוקרתית.
נמזוג את התה לכוס גבוהה ומרשימה, ניטול פלח לימון ונתקע אותו בעזרת חתך רוחבי על שפת הכוס. נעמיד את כוס התה האלגנטית בצלחת יוקרתית ו'נצייר' כמה קווים של דבש והרי לנו כוס תה עם דבש ולימון שנראה מיליון דולר. מה העלויות שלנו במנה כזו? כמעט אפס! כך גם אפשר להפוך כל מנה למיוחדת במינה.
משדרגים את המנה
כל מנה של אורז או מחית תפוחי אדמה (פירה) עשויים להפוך למנות פאר לו רק נשקיע בהגשה- מעט זמן וקצת מחשבה. כך לדוגמא ניתן לדחוס את מנות האורז לתבניות מאפינס אישיות ולהפוך אותם על גבי הצלחת. כך תתקבל גבעה קטנה וחמודה של אורז. אותה נוכל לקשט עם פיצוחים והרי לנו מנה לתפארת.
גם את מחית תפוחי האדמה אפשר להפוך ליצירה ייחודית. ממש באותה צורה כמו שעשינו עם האורז – נדחוס את המחית בכלי או קערה מיוחדת ונהפוך אותה באותה הצורה על גבי צלחת הגשה והרי לנו מנת בר מיוחדת.
מנת דג עשויה להפוך למיוחדת אם נצרף כוסית קטנה ומעוצבת עם מטבל מתאים, פלח לימון ומעט ירק והרי לפנינו מנת יוקרה מיוחדת.
עם מעט מעוף וקצת יצירתיות אנחנו יכולים לקחת את המנה הפשוטה ביותר ולעשות ממנה משהו מיוחד באמת!
המאמר בחסות קייטרינג חלבי פזית ספיר
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]