רשת האוכל האסייאתי הגדולה מהדרום משתלטת על נתניה!
20.03.19 / 20:31
איך הגיעה רשת קמפאי עד נתניה ולמה היא לא מתכננת לעצור שם? מבחינתה השמיים הם הגבול
עם 7 סניפים שפרושים ברחבי הארץ, וקצב צמיחה מרשים, לרשת קמפאי סטריט ווק אין במה להתבייש. הרשת שנושאת את השם המחייב קמפאי ("לחיים" ביפנית), הפכה בשנים האחרונות לשם שגור בכל רחבי הארץ. רק לאחרונה הוקם הסניף האחרון של במתחם הסינמה סיטי בנתניה.
"אנחנו מאוד מרוצים מהתוצאה שיצרנו בסניף בנתניה" אומר אלון אלבז, מנכ"ל-בעלים ברשת קמפאי. "הסניף הוקם בלב מתחם בילוי ופנאי כדי להעניק חוויה מיוחדת לקהל המבלים במתחם". הרשת אכן הביאה איתה סטנדרט חדש של מטבח אסייתי תוסס וצעיר, בזכות תפריט רחב היקף הכולל מגוון מנות סושי, ווק ועוד.
התפריט של קמפאי סטריט ווק הורכב על ידי שף דרור שושן, אחד מהשפים הבולטים של המטבח האסייתי בישראל, ומשלב אוכל רחוב אותנטי עם פיוז'ן קולינארי שמקפיד על שימוש בחומרי גלם מובחרים, טריים ואיכותיים. "הסניפים עוצבו בצורה של מטבח פתוח, כך שהמנות מוכנות לפני הלקוח" אומר שושן. סגנון הבישול של המנות הוא בזמן קצר וחום גבוה שמאפשר לשמור על הערכים התזונתיים וסגולות חומרי הגלם לדבריו.
אז מה החידוש שהרשת מביאה לערים כמו אשדוד, כפר סבא ונתניה? "קמפאי סטריט ווק שואפת לעשות לאוכל האסייתי את מה שרשת ארומה עשתה לבתי הקפה - להפוך אותו לאוכל מהיר ואיכותי עם הזמנה מהדלפק ושירות עצמי." אומר אלבז.
ואכן לבאים למקום ממתין גם שירות עצמי נגיש, בו ניתן להזמין ולהמתין למנה שמוכנה בזריזות ואף להזמין שירות משלוחים שמגיע לכל רחבי העיר. אז איך בכלל מנסים להפוך מנות איכותיות למהירות ונגישות? "מקומות קטנים שמגישים מנות אסייתיות נגישות עשויות לפגוע באיכות המנה כדי לעמוד בזה, כי כשרוצים למכור בזול לפעמים משתמשים בחומרי גלם פחות טובים. אבל אנחנו רשת, ויש הרבה כוח: ידע, ניסיון ותמהיל שכבר עובד בכמה ערים שונות", מסכם אלבז.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]