מרכז לאודר לתעסוקה מארח

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6c9479a7-59ef-4b0e-b0cb-d61e5b23f025','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,39323,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6c9479a7-59ef-4b0e-b0cb-d61e5b23f025','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,39323,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6c9479a7-59ef-4b0e-b0cb-d61e5b23f025','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,39323,'Image','');},7]]);})

עשרים מנהלי משאבי אנוש (HR) מחברות מובילות בדרום נפגשו בתחילת השבוע לארוחת שף במרכז לאודר לתעסוקה. על האירוח: פנינה אביטל, מנהלת מרכז לאודר לתעסוקה, על האוכל: שף עדי אליהו – הסכין והקרש

צילום: באדיבות מרכז לאודר לתעסוקה

השבוע התקיים לראשונה אירוע MinglEat  למנהלי HR, אשר נועד לחבר בין אנשי מקצוע העוסקים בתחום משאבי האנוש בנגב. האירוע התקיים במטרה לפעול לחיזוק הקהילה, להתרכז סביב שולחן אחד ולדבר על האתגרים התעסוקתיים שעולים כיום במטרה למצוא יחד פתרונות משותפים להתגבר על המצב.

כאשר את האירוע הפיק ואירח מרכז לאודר לתעסוקה, שהוקם על ידי הפילנתרופ רון לאודר ומופעל בשיתוף פעולה של אוניברסיטת בן גוריון ו- Jewish National Fund ארה"ב באמצעות ארגון ארץעיר. נזכיר כי המרכז מלווה את מנהלי ה-HR לאורך השנה בקליטת בוגרים והשמה של סטודנטים מהנגב, והפעם ההתכנסות הייתה קצת שונה מהרגיל ומלאה במנות שף מיוחדות.

בין הנוכחים: אורי כרמל מנכ"ל ארץעיר, תמר גיל מנחם סמנכ"ל מרכז לאודר, ברנרד גיישריק מנהל מש"א ברשפים, עדי עסיס בובליל מנהלת מש"א בפיברו, עינבל הראל מעוז מנהלת מש"א נגב אנרגיה אשלים תפעול ותחזוקה, רונית מילר מרצה למיתוג במכללת ספיר, איילת ויצמן מנהלת מש"א בזק און ליין, דפנה באר- מנהלת מש"א אלקון ועוד.

על ההפקה ניצחו פנינה אביטל מנהלת מרכז לאודר ולירז בנג'ו היזמת מאחורי אירועי MinglEat  אשר נועדו לחבר בין אנשי מקצוע מסביב לשולחן לחיבורים אנושיים ועסקיים. בהפקת האירוע השתיים שמו דגש על כך שכל הספקים מהנגב, וביניהם היה אפשר למצוא עמדת צילום תמונות פרופיל של העסק החברתי סנאפ אשר מעסיק אנשים עם מוגבלויות, את המטעמים של השף הבאר שבעי עדי אליהו – הסכין והקרש, ואת ההרצאה המקצועית על חשיבות הקול שהעביר יניב גלעדי מקיבוץ משאבי שדה.

פנינה אביטל, מנהלת מרכז לאודר לתעסוקה: "התקופה המאתגרת האחרונה הוכיחה כמה חשובה היא קהילה תומכת. המטרה שלנו במרכז לאודר היא לחבר בין אנשי המקצוע ולעבוד יחד כקהילה מקצועית, במטרה לצלוח את אתגרי התקופה ולהחזיר את עולם התעסוקה בנגב למסלולו. האירוע היווה שובר שיגרה עבור הקהילה ויצר חיבורים חדשים. נמשיך לפעול למען המעסיקים והעובדים בדרום בכדי לסייע בהשמה של בוגרים איכותיים וקליטתם בנגב."

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('41f93b11-52a7-40df-aa6c-fb9965cdf28d','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,39325,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('41f93b11-52a7-40df-aa6c-fb9965cdf28d','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,39325,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה