קרדיט-Photo by Matthieu Joannon on Unsplash
גם בעולם העסקי אירוע הרמת כוסית הפך למסורת חשובה. בסיום שנה, השקת מוצר חדש, או הצלחה עסקית - כולם מהווים הזדמנות להתכנס יחד, להודות לשותפים לדרך ולאחל הצלחה להמשך לעובדים ולכל מי שתרם לעשייה.
יותר מכוס יין – אווירה וחוויה בעת ההרמה
מתכננים לארגן בקרוב לקראת מועד או אבן דרך חגיגת הרמת כוסית? התחילו בלרקוח את האווירה הנכונה שנוצרת משילוב מדויק של אלמנטים שונים - החל מתאורה שמשרה חמימות ויוצרת אינטימיות, דרך מוזיקה שמרוממת את הרוח ותורמת לאווירה החגיגית, ועד לעיצוב המותאם במדויק לאופי האירוע.
לפני הכל, חפשו לוקיישן נוח להגעה שמשלב בין טבע פסטורלי לפנים מודרני אלגנטי, כך שניתן יהיה ליהנות משני העולמות בקבלת הפנים ובהמשך וחשבו על מקום אסטרטגי נוח להגעה גיאוגרפית מכל הכיוונים.
חשוב מאוד שהסביבה תהיה מזמינה ונעימה, שתגרום לכל משתתף להרגיש בנוח ולהתחבר לרגע המשותף. למשל, אפשר לשלב סידורי פרחים רכים ואלגנטיים שמוסיפים חן ויופי, ובאירוע עסקי ניתן להשתמש באלמנטים עיצוביים עכשוויים שמשדרים מקצועיות ומתכתבים עם המיתוג של החברה.
חשבו על תוספת של נגיעות אישיות לאירוע - כמו שלטים מעוצבים עם ברכות מיוחדות, קישוטי שולחן ייחודיים שמספרים סיפור, או מצגת תמונות שמתעדת רגעים משמעותיים בדרך.
אוכל משובח והקפדה על הפרטים
תפריט מוצלח בהרמת כוסית חגיגית הוא הרבה יותר מסתם אוכל ומשקאות - הוא מספר סיפור ויוצר חוויה שלמה. כשמתכננים את התפריט, חשוב להתחשב באופי האירוע ובקהל המשתתפים. באירוע משפחתי, למשל, אפשר לשלב מאכלים מסורתיים אהובים עם נגיעות עכשוויות שמרעננות את החוויה הקולינרית.
בעת הרמת כוסית לאירועים עסקיים, לעומת זאת, כדאי להעז יותר עם מנות מיוחדות ומתוחכמות שמשדרות יוקרה ותשומת לב לפרטים. התפריט צריך להיות מגוון מספיק כדי לענות על כל הטעמים והצרכים - החל ממבחר עשיר של מתאבנים קלילים, דרך מנות עיקריות מפתיעות ועד קינוחים מתוקים שסוגרים את החוויה בטעם טוב.
בעולם של היום, שבו יש יותר ויותר מודעות לצרכים תזונתיים מיוחדים, חשוב במיוחד לתת מענה לכולם. זה אומר לא רק להציע אפשרויות טעימות לצמחונים וטבעונים, אלא גם להתחשב באנשים עם רגישויות למזון. גם בתחום המשקאות חשוב לספק מגוון - לצד השמפניה המסורתית והיינות האיכותיים, כדאי להציע משקאות מיוחדים ללא אלכוהול שלא פחות חגיגיים ומושקעים. אפשר ליצור משקאות מעוצבים עם פירות טריים, עשבי תיבול או סירופים מיוחדים שהופכים גם את החוויה הלא אלכוהולית למרגשת ומיוחדת. ככה מבטיחים שכל אחד מהמשתתפים ירגיש שחשבו עליו ושהוא חלק אמיתי מהחגיגה.
זכרו שהצלחת אירוע של הרמת הכוסית תלויה בתכנון מדוקדק של הפרטים הקטנים שיוצרים יחד חוויה שלמה ומושלמת. זה מתחיל בתזמון נכון של האירוע - חשוב למצוא את הרגע המושלם שלא יתנגש עם הגשת האוכל או פעילויות אחרות ויאפשר לכולם להתרכז ברגע המשותף.
סידור החלל הוא קריטי גם כן - אם מסדרים את הכיסאות בצורה מעגלית, זה יוצר תחושה של קרבה ושיתוף, ואם יש נואם או מצגת, חשוב לוודא שכולם יכולים לראות ולשמוע היטב. כשמוסיפים לזה מערכת הגברה איכותית ומסך ברור, מבטיחים שכל מילה וכל תמונה יגיעו לכל משתתף.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:ram@isnet.co.il