שבוע ההמבורגר הבינלאומי חוזר לבאר שבע
09.09.19 / 13:47
בכל ערב בן ה-16 ל-19 לחודש החל מהשעה 18:00 יוגשו לא פחות מ-27 מנות ספיישל של המבורגרים במסעדות קמפאי, הספריה, קפאסה, כפרה וקפה לנדוור ביג, במסגרת שבוע ההמבורגר הבינלאומי של באר שבע, זאת בנוסף להמבורגרים מהתפריטים הקבועים של המסעדות
מסורת פסטיבל ההמבורגר של קובצת קמפאי ממשיכה גם השנה. הפעם יתארחו שפים מחו"ל דניס חוליאן רודריגז גרסל ומתיאו לוביזי, לצד השפים של מסעדות הקבוצה דרור שושן ויוסי נחמן ויציגו 27 מנות ספיישל של המבורגרים, לצד מנות ההמבורגרים של המסעדות.
החגיגה תתחיל ב-16 לחודש מהשעה 18:00 וכך מדי ערב עד ל-19 לחודש.
המבורגר סיני ''מפורק'' ב"קמפאי"
שף דרור שושן הינו השף של קבוצת קמפאי. שושן מתמחה באוכל אסיאתי מזה כמה עשורים ומסעדת הדגל של הקבוצה, מסעדת קמפאי, נחשבת למסעדת הדגל של בירת הנגב. במסעדת קמפאי יוצר השף דרור שושן מטבח פן אסיאתי עדכני, מוקפד ופופולרי.
בתפריט הספיישל המבורגרים שיוגש לכבוד הפסטיבל במסעדת קמפאי, על ידי השף דרור שושן תוכלו למצוא את המנות הבאות:
צ'יקן בורגר קוריאני -פרגית בציפוי פריך, קולסלאו, רוטב צ'ילי קוריאני חריף, מלפפון בצל סגול כבושים, כוסברה מוגש בלחמניית בריוש רכה.
ספייסי שאנגחאי באן בורגר - 2 לחמניות סיניות מאודות עם מיני בלאק אנגוס בורגר, חסה, עגבנייה ובצל סגול, איולי צי'לי והוי סין פיקנטי מוגש לצד מלפפון כבוש.
קא-פאו בורגר תאילנדי - בשר אנטרקוט בלאק אנגוס קצוץ מוקפץ עם צ'ילי ובזיליקום תאילנדי, שאלוטס, למון גראס, בצלים וכוסברה מוגש עם ביצת עין מטוגנת מעל, חסה אייסברג, עגבנייה, איולי כוסברה שום ליים.
המבורגר סיני ''מפורק'' – אסאדו בקר צלוי בבישול ארוך מפורק עם רוטב ברביקיו סיני, בצל מקורמל, סלט קולסלאו אסיאתי וקריספי שאלוטס בלחמניית בריוש רכה.
בלאק גינזה בורגר – המבורגר בלאק אנגוס מנברסקה בגריל עם נתחי כבד אווז ופטריות צלויות בסויה מירין וג'ינגר, טבעות בצל טמפורה מוגש בלחמניית בריוש שחורה עם איולי שום וכמהין.
Fresh סלמון בורגר – בורגר סלמון טרי קצוץ עם בצלים, ג'ינג'ר וצ'ילי אדום עשוי על הפלאנצ'ה, בגלייס של חמאת מיסו, מוגש בלחמניית בריוש רכה עם איולי כוסברה שום ליים, חסה, עגבנייה ואבוקדו.
המבורגר טבעוני ביונד מיט - המבורגר טבעוני בגריל מוגש בלחמניית בורגר עם רוטב מיסו פיקנטי טבעוני, חסה, עגבניות ובצל מוגש עם מלפפון כבוש.
Dirty burger ב"כפרה"
שף יוסי נחמן הינו השף היוצר שעומד מאחורי מסעדת "כפרה" הטרנדית בבאר שבע. יוסי חזר לאזור באר שבע אחרי שבישל במיטב ממסעדות תל אביב והוא גאה להציג ולרגש את הקהל הבאר שבעי עם קולינאריה עדכנית וערבי קונספט משתנים.
בתפריט הספיישל המבורגרים שיוגש לכבוד הפסטיבל במסעדת כפרה, תוכלו לפגוש את המנות הבאות:
המבורגר "עראיס" מעושן – 250 גרם המבורגר טלה בטעמי עראיס כפרה, כרוב, סלט משואיה, טחינת הר ברכה, עמבה ותירס מעושן.
המבורגר בקר מעושן – תערובת אנטרקוט 220 גרם, רוקט, מלפפון חמוץ, עגבנייה, בצל סגול ואיולי פפריקה מעושנת ושום קונפי עם תירס מעושן.
פיש בורגר - 180 גרם דג קוד בבלילת הייניקן עם איולי לימון כבוש, צ'ילי קוריאני, חסה ותפוז צלוי.
שרימפס בורגר – 160 גרם תערובת של שרימפס קצוץ עם ג'ינג'ר, שום, צ'ילי, לחמנייה מאודה, איולי לימון כבוש, חסה וכוסברה.
Dirty borger – פראנצ' טוסט, 220 גרם בשר וואגיו, כבד אווז, בשמל צ'דר, ריבת בצל פיקנטית, מלפפון חמוץ, רוקט, בצל סגול ואיולי.
המבורגר טבעוני – עדשים שחורות, אפונה צהובה, גזר סגול, שעועית לבנה, שום ופנקו, איולי טבעוני, חסה, עגבנייה, בצל סגול ומלפפון חמוץ עם גבינה טבעונית.
לטינו בורגר ב"ספריה"
השף דניס חוליאן רודריגז גרסל הוא שף קובני אשר יוצר ועובד בימים אלה ברומא. גרסל יוצר, נושם וחי בשר. ניסיון העבודה שלו בתחום הבשר החל בחוות גידול בשר Macelleria Savigni משם המשיך להכשרה כקצב בשוק המרכזי בפירנצה למשך כמה שנים. לאחר מכן ניהל את חנות הבשר בשוק סאן לורנצו בפירנצה. היום משמש שף גרסל כבעלים של חברת savigni בשוק המרכזי ברומא אשר מטפלת בבשר משלב השחיתה ועד עיבודים למנות רבות ומגוונות.
תפריט הספיישל המבורגרים שיוגש על ידי שף דניס חוליאן רודריגז גרסל לכבוד הפסטיבל בבר מסעדה הספריה, יכלול את המנות הבאות:
המבורגר קרבונרה - המבורגר בקר בלאק אנגוס בגריל עם קריספי ספגטי, קרם קרבונרה, סלט כרוב ועגבניות שמש .
קארצ'ופי בורגר - המבורגר בקר בלאק אנגוס בגריל עם קרם ארטישוק א לה רומנה, קריספי רוסטביף, חסה, עגבנייה, בצל סגול ואיולי שום.
סלסיצ'יה בורגר - המבורגר עגל עשיר מאוד בטעמי נקניקיית סלסיצ'יה האיטלקית, סלט רוקט ובלסמי, גבינת פארמג'יאנו, חסה, עגבנייה ובצל סגול מוגש בלחמניית בריוש רכה.
המבורגר קלאסי – בורגר בקר בלאק אנגוס בגריל, בצל חמוץ מתוק, עגבנייה, חסה אייסברג, איולי חרדל דיז'יון וצ'יפס בטטה פריך.
לטינו בורגר - בורגר בקר בלאק אנגוס בגריל, אבוקדו, פלפלים שרופים וחלפיניו, כרוב, עגבנייה, בצל סגול ואיולי צ'ילי טבאסקו מוגש בלחמניית בריוש שחורה.
המבורגר בולוניה – המבורגר עגל שמנמן בסגנון מורטדלה, קרם דלעת צלויה, סלט אייסברג וליים, איולי חרדל דז'יון מוגש בלחמניית בריוש רכה.
אינסטה בורגר ב"קפאסה"
שף מת'או לוביזי הינו שף המתמחה בבשרים שמנהל רשת מסעדות Savigni's family , אשר מתמחות בטיפול בבשר משלב השחיתה ועד עיבוד למוצרים רבים מנקניקים ונקניקיות עבודת יד, עד המבורגרים ונתחים לקניית הביתה וכמובן מנות בשר מגוונות שניתן לאכול במסעדות עצמן אשר ממוקמות בשווקי אוכל ברחבי איטליה.
בתפריט הספיישל המבורגרים שיוגש על שף מת'או לוביזי לכבוד הפסטיבל במסעדת קפאסה תמצאו את המנות הבאות:
המבורגר ויטלו טונטו- בורגר מנתחי שייטל עגל עשוי בגריל עם קריספי לחי עגל ורוטב ויטלו טונטו ,חסה, עגבנייה, בצל סגול ואיולי בלחמניית בריוש רכה.
המבורגר טלה ''מפורק''- בשר כתף טלה בצלייה איטית בטאבון בשמן זית ועשבי תיבול, עלי סלק מוקפצים, איולי שום בצל מקורמל וטימין, חסה עגבנייה ובצל פריך.
Made in Italy- בורגר בקר בלאק אנגוס בגריל, מוצרלה בוראטה נמסה, רוקולה, פסטו בזיליקום, עגבניות שמש, צנוברים, עגבנייה ובצל סגול בלחמניית בריוש שחורה.
המבורגר עוף פריך – חזה עוף וכנפי עוף בציפוי פריך, סלט אייסברג, אבוקדו, איולי צ'ילי טבאסקו וזיתי קלמטה, עגבנייה ובצל סגול בלחמניית בריוש.
אינסטה בורגר- המבורגר בקר בלאק אנגוס בגריל, פטריות פורטובלו צלויות ברוטב שום ודבש, איולי בצל מקורמל וטימין, סלט עלים ירוקים בבלסמיקו, עגבנייה ובצל פריך.
קרייזי סטייק בורגר – המבורגר בלק אנגוס בגריל, סלייסים של סטייק אנגוס צרובים על הפלאנצ'ה, סלט סגול של אנדיב וכרוב, סלסה ורדה, עגבנייה ובצל פריך.
בקפה לנדוור במתחם "ביג" יוגש תפריט עם המבורגרים מהשפים השונים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]