שבועות ושבעות: העוגת מוס גבינה של נילי פחימה ונועה עליון ששברה את הרשת
01.06.22 / 10:15
קחו דף ועט ותכתבו מהר: לכבוד חג השבועות הקרב ובא, מגישים לכם באהבה מתכון של עוגת גבינה קרה עם קולי פירות שהכינו נילי פחימה ונועה עליון ממלכת השף בבאר שבע. אנחנו טעמנו ונהננו. עכשיו תורכם.
במוצאי שבת כולנו נאכל הרבה גבינות או כל מה שמשמע מהן. נתחיל בקיש, נעבור לרביולי, לזניה ופיצות, ובסוף נעבור לקינוח או כמה. אז החלטנו לשדרג לכם את המתוק עם רעיון להכנת קינוח שמכינות שתי החברות הקונדיטוריות, נילי פחימה ונועה עליון ממכללת השף בבאר שבע, שמגישות לכם את המתכון, התהליך והתוצאה. ותשכחו מדיאטה.
המתכון:
לתחתית עוגיות: 200 גרם לוטוס
65 גרם חמאה מומסת
לספוג ג'לטין (לתערובת הגבינה)
12 גרם ג'לטין
50 גרם מים
לתערובת הגבינה:
300 מ"ל שמנת מתוקה
200 גרם שמנת חמוצה
300 גרם גבינה לבנה 9 אחוז
להקצפת ביצים:
6 חלמונים
3 גרם תמצית וניל
150 גרם סוכר
70 גרם מים
אופן ההכנה:
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]