קרפ כוסמת ב-3 מרכיבים בלבד
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('62adf98b-c286-4088-9a8f-d19c2a498cb7','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('62adf98b-c286-4088-9a8f-d19c2a498cb7','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('62adf98b-c286-4088-9a8f-d19c2a498cb7','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})
ניצת הדובדבן במרכז MALL 7 בבאר שבע משתף במתכון קל להכנה, בשלושה מרכיבים בלבד שאפשר למלא עם כל מה שאוהבים
מצרכים: 300 גרם כוסמת ירוקה אורגנית "ניצת הדובדבן" 450 מ"ל מים
1 כפית שטוחה מלח אופן ההכנה: משרים את הכוסמת למינימום 3 שעות ומסננים מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים לבלילה חלקה ודלילה מחממים מחבת נון סטיק, שופכים מעט מהבלילה ומפזרים באופן אחיד ודק על פני כל המחבת על ידי הטיית המחבת לצדדים. כאשר השוליים של הקרפ מתחילים להתרומם הופכים ומטגנים עוד דקה במה ממלאים? בכל מה שרוצים! מתוק עם מייפל, דבש, סילאן ופירות טריים, מלוח עם גבינה או פסטו, ואפילו ברצועות של ירקות עם טחינה המתכון באדיבות ניצת הדובדבן מרכז MALL7 בבאר שבע
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('cb7cd691-e013-4650-9bf2-6d4285efd7b6','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('cb7cd691-e013-4650-9bf2-6d4285efd7b6','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|