פסטה פטוצ'יני ירוק עם נתחי סלמון

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('27fc22f7-3d01-4bbf-8f80-270aa4068c5f','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('27fc22f7-3d01-4bbf-8f80-270aa4068c5f','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43241,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('27fc22f7-3d01-4bbf-8f80-270aa4068c5f','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15]]);})

בימים מורכבים אלה, רובנו צרכים 'אוכל לנשמה' , מנות מנחמות וחמות. אלעד אמסלם, השף הראשי של רשת קפה גרג חושף את מנת הדגל של הרשת ואחד המאכלים האהובים: פסטה פוטיצ'ני ירוק עם נתחי סלמון, מתפריט החורף 2024 -של גרג.

מדובר במנת פסטה מיוחדת, טעימה, עם טוויסט ומתאימה כארוחה לכל המשפחה.

צילום יחצ

מתכון להכנת: פסטה פטוצי'ני ירוק וסלמון

מצרכים  :

180 גרם פוטצ'יני

150 גרם קוביות סלמון טרי

150 גרם שמנת לבישול

20 גרם חמאה

כרישה ושום

4-6 פרחי ברוקולי

תרד טרי

שעועית ירוקה ואפונה (לפי הטעם)

 

מצרכים לבצק:

500 גרם קמח בורו

500 גרם קמח פסטה לבן

500 גרם תרד מופשר

ביצה טריה

650 גרם חלמון כ 10 חלמונים

 

אופן הכנת הבצק:

בקערה מפשירים את התרד מוסיפים את הביצים הטריות ואת החלמונים

מערבבים את הקמחים בקערה נפרדת ובהדרגה מזלפים את הנוזלים של הקערה של התרד אל תוך הקמח.

עד לקבלת בצק אחיד הומוגני ואחיד.

 

נותנים לזה לנוח בערך חצי שעה, לאחר מכן מרדדים את הבצק לעובי דק ולחתוך לרצועות בצורה ל פטוצ'יני, המלצה שלנו להשתמש במכונת פסטה.

 

אחסון בקופסה אטומה ונקייה עד לבישול הרצועות.

 

אופן בישול הבצק:

מחממים סיר עם מים רותחים וקורט מלח בפנים, כאשר המים רותחים ומבעבעים וזורקים את רצועות הפסטה פנימה לבישול של עד כ-2 דק'

 

מצרכים לקרם :

100 גרם תרד ללא גבעולים

2\1  כרישה קצוצה דק

30 גרם חמאה

3 שיני שום

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

4\1 כוס שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה הקרם :

מבשלים את התרד עד שנהיה רך ושהוא מתחיל להתקבץ בבישול להוסיף את החמאה, השום התיבול וכמובן את השמנת ולתת לו רתיחה של עוד 5-6 דק'.

לאחר מכן לטחון אותו עד למרקם חלק.

 

אופן הכנת המנה:

מחממים מחבת עם שמנת, צולים את הסלמון מכל כיוון ,ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומוציאים החוצה.

לאחר מכן מוסיפים את הירוק חוץ מהתרד [בסוף המנה מוסיפים את התרד] פותחים את הטעמים מוסיפים כף גדושה של קרם התרד, שמנת וכפית חמאה מצמים את הרוטב עד שמתקבל רוטב ירוק ואחיד

מחברים את הסלמון למנה מקפיצים ביחד ולאחר מכן מוסיפים את התרד מבשלים עוד 2\3 דקות ומגישים

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0d5acd16-2c00-46b1-81b0-9e14a438905f','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0d5acd16-2c00-46b1-81b0-9e14a438905f','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43243,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('0d5acd16-2c00-46b1-81b0-9e14a438905f','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה