פנה קוטה קראמבל פטריות

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('df93400c-1f0f-4364-b431-0c547678a8e6','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43241,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('df93400c-1f0f-4364-b431-0c547678a8e6','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('df93400c-1f0f-4364-b431-0c547678a8e6','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

פנקוטה קראמבל פטריות_ קרדיט צילום Küppersbusch studio

חומרים:

 

לפנה קוטה:

100 גרם פטריות מיובשות

400 מ"ל שמנת לבישול

200 מ"ל חלב

3 בצלי שאלוט

4 דפי ג'לטין

אגוז מוסקט

מלח

פלפל

 

לקראמבל הפטריות:

50 גרם תערובת פטריות (פירוט קודם)

50 גרם פיסטוקים

50 גרם סוכר

50 גרם קמח

50 גרם חמאה

4 גרם מלח

 

לקישוט:

 חלמונים

פטריות מפוררות

עירית

 

הכנה:

 לפנה קוטה:

 

מחממים בסיר את החלב והשמנת.

 

בינתיים קוצצים דק את בצלי השאלוט ומטגנים אותם במחבת קטנה עד להזהבה. מוסיפים את הבצל והפטריות המיובשות לסיר עם החלב והשמנת ומבשלים על חום נמוך למשך 15 דקות.

 

מרטיבים את דפי הג'לטין בקערה עם מים קרים. מסננים את תערובת הפנה קוטה מהפטריות, מוסיפים את התבלינים, דפי הג'לטין ומערבבים הכל עד לאיחוד מלא.

 

יוצקים את התערובת בקערות קטנות שונות ומניחים להן להתקרר עד להתמצקות.

 

לקראמבל:

מרסקים את הפטריות שסוננו ואת שאר חומרי הקאמבל בעזרת מעבד מזון עד לקבלת מרקם מגורען. מניחים את התערובת על גביי תבנית אפייה ואופים את התערובת במשך 15 דקות בחום של 180 מעלות.

 

לקישוט:

יוצקים מעט מהקראמבל מעל הפנה קוטה, חלמון ביצה ושתי חתיכות עירית קטנות על החלמון. מגישים.

 

המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Kuppersbusch.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5e84cecf-a9f3-4dd3-933d-129ad00572b3','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43243,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('5e84cecf-a9f3-4dd3-933d-129ad00572b3','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5e84cecf-a9f3-4dd3-933d-129ad00572b3','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה