עוגת פירות יבשים לטו בשבט
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f8b84802-a264-434e-bf6a-524d7accdcf1','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f8b84802-a264-434e-bf6a-524d7accdcf1','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('f8b84802-a264-434e-bf6a-524d7accdcf1','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})
באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא
מרכיבים: - 1 כוס קמח תופח
- 1 כוס פירות יבשים קצוצים מסוגים שונים (משמשים, שזיפים, פפאיה, אננס וכו')
- 2 כפות שמן
- 2 ביצים
- כפית קינמון
- 1 בננה מעוכה
- 1/2 כוס רסק תפוחים
- 1/2 כוס שקדים טחונים
- 2 כפות סוכר
אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות. מערבבים היטב את הפירות היבשים עם הקמח, כך שיצפה את חתיכות הפרי מכל הכיוונים. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מוספים גם את הקמח עם הפירות. מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת בתרסיס שמן ואופים כ- 45 דקות, או עד שקיסם יוצא מהעוגה עם מעט פירורים. אפיית יתר עלולה לייבש את העוגה. מצננים את העוגה ופורסים ל- 10 פרוסות.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('054379e5-29b3-462a-90c6-035a31eb26f8','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('054379e5-29b3-462a-90c6-035a31eb26f8','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|