עוגת גבינה עם פירות יער ללא גלוטן ומועשרת בסיבים תזונתיים
21.06.24 / 10:47
תמר ידין דיאטנית קלינית ויועצת לחברת הרבלייף מנדבת מתכון לעוגת גבינה עם פירות יער ללא גלוטן ומועשרת בסיבים תזונתיים
רכיבים לעוגה (תבנית ריבועית של 20*20)
- 3 ביצים
- מיכל וחצי גבינה לבנה 5%
- חצי גביע שמנת חמוצה 9%
- 1/4 כוס סוכר לבן או חום
- 5 כפות קורנפלור
- כפית תמצית וניל
רכיבים לציפוי העוגה:
- חצי גביע שמנת חמוצה 9% (סך הכל נשתמש בגביע אחד של שמנת חמוצה)
- 5 כפות סוכר, לבן או חום
- סלסלת תותים
- חבילת אוכמניות
הכנת העוגה:
- יש לחמם תנור ל- 180 מעלות
- להפריד את הביצים
- במיקסר להקציף את החלמונים המופרדים עם הסוכר
- לערבב את הקציפה עם קורנפלור, גבינה לבנה ולהוסיף את כפית תמצית הווניל.
- להעביר את הכל לתבנית ואופים 30-35 דקות, עד שהעוגה מקבלת השחמה בחלקה העליון.
- להוציא מהתנור ולצנן מעט
- לערבב היטב את השמנת והסוכר ולמרוח בשכבה אחידה על העוגה
- מקררים למספר שעות במקרר
- לפני ההגשה לפזר את הפירות השטופים והמיובשים ממים על העוגה.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]