$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f336ed2b-713b-4c60-b3d7-63cb6d402b95','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f336ed2b-713b-4c60-b3d7-63cb6d402b95','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f336ed2b-713b-4c60-b3d7-63cb6d402b95','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})
סלט מרענן כזה עוד לא טעמתם - GRUNDIG המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל גרונדיג
מצרכים חצי שומר צרור ירקות העונה (אורוגולה, בזיליקום, לולו רוסו, עלה שומר וכו') חצי בצל אדום פרוס
2תפוחים אדומים גרם ענבים אדומים 50 1כף שמן זית חצי כוס מיץ לימון קורט מלח ופלפל אופן ההכנה שוטפים ומייבשים את הירוקים.1 חותכים את השומר לפרוסות, את הענבים לחצאים.2 פורסים חצי דק של בצל אדום.3 חותכים את התפוחים לשניים, פורסים חצי תפוחים דק בחצי עיגול.4 מערבבים מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל, מערבבים ומערבבים עם כל המרכיבים..5
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('cae48491-46c2-4dac-8a0c-31036d1660f6','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('cae48491-46c2-4dac-8a0c-31036d1660f6','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|