סלט קוסקוס בריאות
28.08.20 / 18:45
השף של המגזין השבועי שלנו, גיא פרץ מציג מתכון לסלט קוסקוס מהיר להכנה ובריא, עם ירקות, עשבי תיבול ועוד. נהדר כתוספת או כארוחה קלילה.
מרכיבים (4 מנות):
350 גרם קוסקוס מחיטה מלאה
1 סלק אדום טרי, קלוף וחתוך לרצועות דקיקות
1 גזר טרי, קלוף וחתוך לרצועות דקות
פלפל אדום, חתוך לרצועות דקות
חצי חבילת נבטים עבים
4 גבעולי סלרי קצוצים
3 בצלים ירוקים קצוצים
4 צנוניות קצוצות
מיץ מלימון 1
מלח ופלפל שחור טחון טרי
2 כפות שמן זית
300 גרם טופו חתוך לקוביות
מרינדה לטופו
כף סויה מתוקה
כף מירין
רבע כפית ג'ינג'ר קצוץ
3 טיפות שמן שומשום
מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה:
1. מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בה את הטופו.
2. מניחים בקערה את הקוסקוס, מערבבים עם מעט מלח ו-2 כפות שמן זית.
2. יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים למשך 5 דקות.
3. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים יחד.
4. מפזרים מעל את נתחי הטופו ומגישים קר.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]