סלט טאבולה כרובית ב-5 דקות!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('82eac6bc-9a5a-4b0f-9cd1-aaeee0394870','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('82eac6bc-9a5a-4b0f-9cd1-aaeee0394870','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('82eac6bc-9a5a-4b0f-9cd1-aaeee0394870','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15]]);})
בריא, מזין וטעים! קבלו מתכון מנצח לסלט טאבולה כרובית שמכינים ב-5 דקות!
מצרכים (2 מנות) 200 גרם כרובית 1 עגבנייה
1 מלפפון חצי בצל לבן או סגול בצל ירוק כוסברה ונענע (לא חובה) כף שמן זית מיץ מלימון קטן מלח ופלפל לפי טעם אופן הכנה - חותכים קצוץ את העגבניה, מלפפון ובצל ושמים בקערה
- בעזרת פומפיה מגרדים את פרחי הכרובית לתוך העקרה
- קוצצים בצל ירוק ועלי ירק נוסף בהתאם להעדפה ומוסיפים לסלט
- מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל
הערה: ניתן להכין את הסלט גם ללא מלפפון. אפשר להוסיף חמוציות או צימוקים בשביל מתיקות. בתיאבון! טיפים ומתכונים לחצו כאן
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f57ae92c-d073-4024-97cb-1c6e707baa4d','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('f57ae92c-d073-4024-97cb-1c6e707baa4d','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|