$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0eae1a98-dd64-43c5-86ac-e15d7eed7844','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0eae1a98-dd64-43c5-86ac-e15d7eed7844','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('0eae1a98-dd64-43c5-86ac-e15d7eed7844','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15]]);})
את הסלט הזה לא תפסיקו לזלול קל ופוש להכנה וטעים ומתאים לכל ארוחה
מצרכים ואופן הכנה : ברוקולי חי שטוף טוב טוב -לחתוך אותו לרצועות דקות להוסיף בצל אדום קצוץ
לרוטב - 2 כפות מיונז עם שום, 2 שקיות סטיויה או 2 כפיות סוכר, כף חומץ, מלח, פלפל שחור להוסיף אגוזי קישו או אגוזי לוז קלויים לערבב הכל יחד ובתאבון
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2040a6d2-c8a0-4bb2-a1e9-d68a1770b91d','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('2040a6d2-c8a0-4bb2-a1e9-d68a1770b91d','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|