ניחוח איטלקי: מתכון לרביולי ברוטב רוזה
18.10.20 / 09:50
מפנטזים על ארוחה איטלקית? הפעם נביא לכם מתכון לרוטב רוזה משודרג שתוכלו להכין עם רביולי או פסטה!
מתכון בניחוח איטלקי! הפעם נביא לכם מתכון לרוטב רוזה משודרג בפסטו, שתוכלו להכין בקלות לצד פסטה או רביולי.
מצרכים (2 מנות)
1 חבילת רביולי מוכנה / 500 גרם פסטה מוכנה
כף שמן
1 עגבניה
1 בצל
כף שום כתוש
חצי קופסא עגבניות מרוסקות
כף רסק עגבניות
קורט סוכר
מלח ופלפל לפי טעם
כפית פפריקה
חצי כוס מים
1 שמנת לבישול
קורט אגוז מוסקט
2 כפות פסטו
כף פרמזן (לא חובה)
אופן הכנה
- נחתוך את הבצל והעגבניה לקוביות
- במחבת רחבה נחמם מעט שמן, נוסיף את הבצל והשום ונטגן קלות
- נוסיף את העגבניה ונמשיך לטגן עד שמתרכך מעט
- ננמיך את גובה הלהבה, נוסיף עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות ונערבב היטב
- נוסיף סוכר, פפריקה, מלח ופלפל לפי הטעם, נוסיף את המים ונערבב היטב
- ניתן לרוטב העגבניות להתבשל כ-5 דקות באש נמוכה
- נוסיף את השמנת לבישול ואגוז המוסקט ונערבב
- נוסיף את רוטב הפסטו ונערבב היטב, נתקן טעמים. ניתן להוסיף גם כף גבינת פרזמן בהתאם להעדפה
- ניקח את הרביולי ונכניס למחבת עם הרוטב, נערבב קלות עד לערבוב ונעביר לצלחת הגשה
בתיאבון!
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]