$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('743d5073-fe4c-4b25-ae97-8ccfe0d8b17b','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('743d5073-fe4c-4b25-ae97-8ccfe0d8b17b','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('743d5073-fe4c-4b25-ae97-8ccfe0d8b17b','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})
כפות קרם פרש 3 כף חרדל דיז'ון 1/2
1/2לימון, קליפה ומיץ גרם ברוקולי ארוך גבעול, כל אחד חתוך ל-3 חלקים200 350 גרם ניוקי טרי 2 כפות שמן זית 100 גרם אפונה קפואה 1 כף צנוברים קלויים אופן ההכנה: 1.מערבבים יחד את הקרם פרש ,החרדל ומיץ הלימון . - בסיר אחר מביאים מים לרתיחה מוסיפים את הברוקולי ומבשלים 3 דקות ולאחר מכן מכניסים את הניוקי .
3.מבשלים עד שהניוקי מתחיל לצוף לפני השטח ומסננים את שתיהם . - מחממים שמן במחבת גדולה וברגע שהוא חם מכניסים את הברוקולי ,ניוקי והאפונה הקפואה ומוסיפים עוד שמן , הכניסו פנימה את הניוקי, הברוקולי והאפונה הקפואה ומערבבים בשמן למשך דקה.
- מוסיפים ומערבבים את תערובת הקרם פרש ,מתבלים לפי הטעם.
6.כאשר הניוקי חם, יוצקים לקערות ומעלים את גרידת הלימון והצנוברים. GRUNDIG המתכונים באדיבות מותג מוצרי החשמל גרונדיג
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('996d0243-0e6c-400d-b83a-62515bf04eaa','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('996d0243-0e6c-400d-b83a-62515bf04eaa','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|