מתכון קל להכנה ועשיר בטעמים – המבורגר עסיסי ומפנק

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b34a2a02-f421-41be-b27a-68d0f5375cd7','/dyncontent/2024/5/15/d6389806-f1d7-4681-a9a7-852bffff00f1.jpg',17891,'אלקטרה 0524 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('b34a2a02-f421-41be-b27a-68d0f5375cd7','/dyncontent/2024/5/1/b7c969b2-484f-4331-bd04-bd9ead8fafb4.gif',17822,'סמי 0524 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('b34a2a02-f421-41be-b27a-68d0f5375cd7','/dyncontent/2024/5/6/5a911776-e691-4112-b485-28aa508cfd19.jpg',17855,'טכנולוגית 0523 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

רשת טיב טעם מנדבת מתכון בשרני ועשיר בטעמים – המבורגר עסיסי.

צילום: shutterstock אילוסטרציה

מרכיבים ל-6 מנות:

650 גר' צוואר טרי

350 גר' שפונדרה  טרי

טוחנים את שני הבשרים ביחד, רצוי בטחינה גסה.

1 כף מלח דק

1/2 כפית פלפל שחור דק

 

אופן ההכנה:

מערבבים  את הבשר עם התבלינים, ולשים היטב במשך, לפחות 5 דקות.

יוצרים מכל הכמות 6-8 כדורים, ומעצבים אותם לקציצה אחידה בעובי של כ-1 ס"מ.

נותנים לקציצות "לנוח" במקרר לפחות שעתיים.

מכינים על מחבת חמה מאד, או על המנגל. עד לצלייה הנכונה שתרצו.

מומלץ להגיש עם תוספות לפי הטעם, כגון: מלפפון חמוץ, ספייסי מיונז, קטשופ, חרדל, וירקות טריים.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('740e1379-7bd1-4552-b73f-54bc0e32aa7b','/dyncontent/2024/5/12/ee37cad6-a98b-4394-9d4a-04fd731542e7.gif',17870,'פאלאס 0524 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('740e1379-7bd1-4552-b73f-54bc0e32aa7b','/dyncontent/2024/5/1/490c2377-284e-4da5-8be4-3136246574d4.jpg',17827,'תמוז 0524 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה