מתכון פשוט ללביבות טעימות במיוחד
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('13d88244-4cfb-40f4-a76e-4019b799d0a9','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('13d88244-4cfb-40f4-a76e-4019b799d0a9','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('13d88244-4cfb-40f4-a76e-4019b799d0a9','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15]]);})
חג החנוכה בפתח ומה טעים יותר מלביבות תפוח אדמה חמות ופריכות?! הנה לכם מתכון פשוט ללביבות טעימות במיוחד
מתכון ל-20 לביבות מצרכים: 8 תפוחי אדמה בינוניים
3 ביצים 1 כוס קמח 1 כפית מלח חצי כפית פלפל שמן זית לטיגון ובישול אופן הכנה: - מגררים בפומפיה את תפוחי האדמה.
- מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים.
- יוצרים כדורים מהתערובת ומשטחים (מועכים מעט בכדי שיצאו הנוזלים).
- מטגנים בשמן משני הצדדים, עד שהלביבות מזהיבות.
- מניחים על נייר סופג ומגישים חם.
טיפ: ניתן לגרר לתערובת תפוחי אדמה גם קישואים/ בצל/ פלפל חריף/ מעט בטטה, על פי טעמכם כמובן. ניתן להוסיף לתערובת גם גבינה מלוחה או גבינת עיזים. חג שמח ובתיאבון!!!
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0500d24d-5139-4dc4-ad3f-168de33f3c9e','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('0500d24d-5139-4dc4-ad3f-168de33f3c9e','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|