מתכון מנצח לשייק בריאות: שייק דלעת וניל
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('572b85e5-b468-49e2-84af-7cd6cbf02298','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('572b85e5-b468-49e2-84af-7cd6cbf02298','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('572b85e5-b468-49e2-84af-7cd6cbf02298','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15]]);})
בפתחו של האביב, מתכון מנצח לשייק מרענן ובריא מתוך ספר מתכוני הבריאות של חברת הרבלייף
שייק דלעת וניל מנה 1
רכיבים 3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל 1 כף מדידה אבקת חלבון 40 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות 50 גרם אגס, ללא הליבה, חתוך לקוביות 100 מ"ל מים 100 מ"ל חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/שקדים/ סויה להגשה 1 כף אגוזי מלך או פקאן, קלויים וקצוצים גס. אופן הכנה - מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.
- מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4da0ec9c-c095-4246-8871-765425314b9b','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('4da0ec9c-c095-4246-8871-765425314b9b','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|