$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('72e624e4-ca4a-474c-a48d-35f67703480e','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('72e624e4-ca4a-474c-a48d-35f67703480e','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('72e624e4-ca4a-474c-a48d-35f67703480e','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15]]);})
במיוחד לימים הקרים, חברת הרבלייף מציעה את הגרסה המשופרת והבריאה להכנת מנה מחממת ומפנקת של מרק אפונה טעים, מזין ועשיר בחלבון
מרק אפונה (4 מנות) רכיבים:
6 בצלים ירוקים, קצוצים גס 300 גרם אפונת גינה קפואה 3 כוסות (750 מ"ל) מים קרים או רותחים חופן עלי נענע, קצוצים גס 3 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף מלח ים, לפי הטעם פלפל שחור גרוס, לפי הטעם להגשה: 1 כף יוגורט אופן ההכנה: - מניחים את הבצל הירוק והאפונה בבלנדר, יוצקים פנימה את המים, עלי הנענע ואבקת החלבון ומערבלים למרק חלק.
- מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
- מניחים כף יוגורט במרכז כל קערה.
* ניתן להחליף את הנענע בכוסברה ו- ½ פלפל ירוק חריף
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('dc16081a-12b1-4d34-9246-5612083f3128','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('dc16081a-12b1-4d34-9246-5612083f3128','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|